pondělí 30. dubna 2012

Dětská přání / Dziecięce marzenia

Také se Vám stává, že uděláte něco, nad čím rozum zůstává stát? Posledně jsem se nechala ukecat Rozárkou ke koupi dvou figurek: myšky a zajíčka. Pořídila jsem je v oddělení "Maileg" v obchůdku Bella Rose. Mám ráda skandinávský styl, hodně věcí se mi líbí, ale ne vše "musím" mít, no ale prostě jsou věci, které mne přímo volají, a proto mne nemusí nikdo dlouho přemlouvat :-) A proč oslovily Rozárku? Naše nová dvojka měří asi 13 cm :-) Ano, jsou malinké a to je něco pro naši Rozárku (proto tolik miluje našeho Adámka - je malinký!) :-)

Samozřejmě, myška a zajíčková se mají hodně rády, jsou nerozlučnou dvojkou, a tak jim stačí jeden... spacák! :-) Ano ano, tady mi zase Rozárka nahlížela přes rameno, když jsem koukala na blog Amy. Doporučuji nahlédnout! Našla jsem u ní hodně krásných a s nápadem vytvořených věcí nejen pro holčičky, ale samotnou mě překvapilo, jak moc mám ráda růže na látkách, kraječky a růžovou barvu! :-)

Też Wam się zdarza, że zrobicie coś, nad czym później głowa stoi? Ostatnio dałam się namówić Rozarką do kupna takiej fajnej dwójki: myszka i zajączek. Kupiłam je w wydziale "Maileg" w sklepie Bella Rose. Lubię skandynawski styl, dużo rzeczy mi się podoba, jednak nie wszystko "muszę" posiadać, no ale są poprostu rzeczy, które do mnie wprost wołają :-) A dlaczego urzekły Rozarkę? Nasza nowa dwójka mierzy chyba po 13 cm :-) Tak, są malutkie a Rozarka lubi wszystko, co jest może jeszcze mniejsze od już tak małego (dlatego też  bardzo kocha naszego Adaśka!) :-)

Oczywiście, myszka i zajączek bardzo się lubią, są parą nierozłączną i wystarczy im jeden... śpiwór! :-) Tak, tu zaś Rozarka zaglądała mi pod rękę, kiedy oglądałam blog Amy. Polecam! Na jej blogu znalazłam mnóstwo pięknie i z pomysłem wykonanych rzeczy, w sumie nie tylko dla dziewczynek, ale sama byłam zaskoczona, że i ja lubię róże na tkaninach, koronki i różowy kolor! :-)




Občas si tak úplně nejsem jistá, jestli plním Rozárky přání, nebo své nesplněné dětské sny :-)

 Czasami nie wiem dokładnie, czy pełnię marzenia Rozarki, czy chodzi o moje nie spełnione dziecięce sny :-)



Co říci závěrem? Není špatné si občas udělat radost :-) A hlavně... nic neřešit! :-) Mějte krásný a pohodový čas ♥

A co tu powiedzieć na koniec? Jest bardzo fajne sprawiać sobe radość :-) A przede wszystkim... niczym się nie martwić. Miłych i pogodnych dni życzę ♥

7 komentářů:

  1. Piękne maleństwa i piękny śpiworek....powiem ci szczerze ,że nie mogę się doczekać ,kiedy z moja bratanica..jak podrośnie będziemy robić z kartonów domki dla lalek,mebelki......dlaczego..bo namiętnie je robiłam jako dziecko..i jak to rozwija pomysłowość...i tu sedno..czy dla małej czy dla siebie bardziej..hihihimPOzdrawiam

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko krásný spacák jsi těm Mailegáčkům ušila.. pa Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Ty si asi mama snov! Aleby mama, čo stáel sníva? No to je vlastne jedno, oboje je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barborko, nevím, jestli máma snů, ale určitě máma, co pořád sní a řeknu ti, že návrat do reality bývá občas tvrdý :-) Ale co, když snění a plánování... mě to taaak baví! :-)

      Vymazat
  4. Krásný spacáček, láskyplný, úplně jim ho závidím, tam se musí spát, něžné barvičky, jako pohlazení :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Cz to jeszcze Twoje czy już Rozarki marzenia ich spełnianie jest wspaniałe!!! śpiworek przepiekny... Uściski:*

    OdpovědětVymazat
  6. Witaj:)
    śpiworek cudny a marzenia warto spełniać i dziecięce i swoje:)
    pozdrawiam serdecznie z Kuźni Upominków:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...