sobota 28. dubna 2012

Každý máme něco / Każdy lubi coś innego

Můj blog vypovídá o mých koníčcích. V poslední době především o šití, ale nepohrdnu výšivkou, háčkem a jehlicemi. Kdo čte opravdu pečlivě, tak určitě ví, že miluji kávu a k ní něco sladkého :-)
Ale nejde pouze o mne. Občas vám představím i svou rodinku. Tentokráte je můj článek o hobby mého muže. Modelaření. Svůj volný čas věnuje hlavně modelům letadel. Nějaká letadýlka udělal pro Rozárku, ale i Adámek už má své poletovadlo! Pro děti zatím vše z balzy :-)
Před pár dny dokončil však zcela jiný projekt - stáj pro koníky. Ano ano. Rozárka je majitelkou... těžko hovořit o číslech... prostě vlastní hodně pidi koníků (ještě se k nám nějakou cestou dostane koník, a jdu bydlet jinam!) :-) No a každý chce přeci nějak bydlet!

Mój blog wypowiada o mnie, że ostatnio przepadam za szyciem. Nie pogardzę haftem, szydełkiem czy pracą na drutach. Kto czyta pilnie, wie, że poza tym wszystkim uwielbiam kawę i coś słodkiego :-)
Jednak nie chodzi tylko o mnie. Czasami przedstawiam i swoją rodzinkę. Tym razem będzie o hobby mego męża. Modelarstwo. Swój wolny czas poświęca przede wszystkim modelom samolotów. Jakieś tam zrobił dla Rozarki, a nawet Adaś ma już swój malutki samolocik.
Jednak przed paroma dniami skończył zupełnie inny projekt - stajnię dla koników. Tak tak. Rozarka jest posiadaczką... hm, ciężko mówić o konkretnych numerkach... poprostu ma mnóstwo malutkich koników. A przecież każdy chce dostojnie mieszkać!

A takhle to vše začínalo...

I tak się wszystko zaczęło...

A tady už je stáj v akci. Střecha je sundávací, okna se mohou otevírat a... pozor... v noci je možné rozsvítit žárovku! No, jsou takoví, kteří se prostě bojí tmy :-)

A tutaj już stajnia w akcji. Dach można zdejmować, okienka można otwierać a...uwaga... w nocy można rozświecić żarówkę! No, są tacy, którzy boją się ćmy :-)

Mějte krásný čas ♥

Życzę pogodnych dni

5 komentářů:

  1. Cała rodzinka bardzo zdolna. Koniki mają piękny domek.

    OdpovědětVymazat
  2. No to je jasné, že koníky potrebujú svietiť:-)) Vy ste taká šikovnáááá rodinka ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo....Co já bych kdysi za takovou stáj pro zvířátka dala!..V paneláku těžko bude táta vyrábět něco takového ze dřeva..No a tak jsem si kdysi pomáhala sama a z čeho jen to šlo.Krabice od bot, krabičky ze sirek, léků. V hračkárně koupená zebra přemalovaná temperou na bělouše a přelakovaná :o))) Jéé...jak já si vzpomenu.. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. No to je ale nádhera!!! Úžasné! Jste šikovná rodinka!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...