čtvrtek 5. dubna 2012

Hexagonová prostírka / Hexagonowa serwetka

Vrátila jsem se k hexagonu. Opět mám hodně věcí rozdělaných, včetně deky pro Rozárku... nějak se neumím pustit do jejího prošití a sešití... Ale hexagon se mi moc líbí a tak jsem se rozhodla ušít prostírku. I když je vzor v růžovém romantickém kabátku, díky hlavní hnědé látce mi tato prostírka evokuje kávu. Můj tolik oblíbený nápoj :-)
Wróciłam do hexagonu. No, tak tak, koc dla Rozarki jest stale w fazie szycia, jakoś nie umię się zabrać do jego wykończenia. Jednak hexagon bardzo mi się podoba i postanowiłam uszyć małą serwetkę. Chociaz wzór prezentuje się w kolorze różowym, to dzięki koloru głównej tkaniny kojarzy mi się wynik z kawą. Moim ulubionym napojem :-)



Než jsem ale vyndala šicí stroj, upekla jsem Rozárce k snídani muffíny. No, na fotkách nevypadají moc vábně, ale věřte mi - jsou mňamkové! Recept je tady.
Przed wyciągnięciem myszyny do szycia, upiekłam Rozarce obiecane muffiny. Na zdjęciach nie wyglądają one estetycznie, jednak co do smaku... fantastyczne! Polecam a przepis tutaj (dla chętnych mogę podać tłumaczenie).



Moc děkuji za vaše milé komentáře v minulém blogu. Vaše návštěvky mi dělají ohromnou radost! Moc děkuji :-) A především Vám všem přeji krásné velikonoční svátky!
Dziękuję za bardzo miłe komentarze pod poprzednim postem. Wasze odwiedziny sprawiają mi ogromną radość! Dziękuję! I witam nowe obserwatorki :-) No i przede wszystkim życzę pogodne Święta Wielkiej Nocy!

Přeji krásný čas ♥
Życzę miłych chwil ♥




5 komentářů:

  1. Serweta śliczna...fantastyczne połączenie kolorów;)) na widok muffinek ślinka cieknie, bo ja tak kocham czekoladę;) Życzę Ci radosnych, rodzinnych i pogodnych świąt;)

    OdpovědětVymazat
  2. Prostírka je nádherná - evokuje ve mně představu čokoládového dortu s jahodovou šlehačkou.

    Veselé velikonoce a dětem bohatou pomlázku!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko krásná prostírka !!! a přeji celé tvé rodině klidné a veselé velikonoce pa Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Dziekuje za mily komentarz!

    Děkuji za vaši návštěvku!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Jolanko,moc ráda navštěvuji Tvé stránky,samá nádhera,je úžasné co stíháš při každodenní práci a při dětech.Děkuji Ti za pěkné pokoukáníčko,přeji mnoho krásných nápadů ať máme na co koukat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...