neděle 4. prosince 2011

A přece se něco děje... / A przecież stale się coś dzieje...

Uplynulo trochu času od napsání posledního postu. Posledně mám nějak méně času na ruční práce. A přece se něco děje :-) V přestávkách se snažím uplést papuče pro manžela, podařilo se mi najít nějaké zbytečky látek na deku pro panenku a také jsem malilinko pracovala s hexagonkama :-) Látky na deku pro panenku si kdysi vybrala Rozárka, ale nějak nebyl čas na šití. Jenže se deka objevila na seznamu dárků od Ježíška, takže jsem musela zapátrat, jestli ještě nějaké zbytečky najdu. Našly se! :-)

Krom toho se chystáme na výlet na hory, takže opět přestávka. Jen doufám, že tato přestávka bude plná sněhu a relaxu :-)

Minęło trochę czasu od napisania ostatniego postu. Jakoś teraz mniej było czasu dla robótek ręcznych. A przecież stale coś robiłam. Dla męża staram się w przerwach zrobić skarpetki na drutach, udało mi się znaleźć resztki tkanin na koc dla lalki i też nieco malutko popracowałam nad sześciokątami. Tkaniny na koc dla lalki sobie kiedyś wybrała Rozarka, tylko jakoś nie było chwili do szycia. Jednak koc znalazłam na liście podarunków, które sobie Rozarka życzy pod choinkę! Musiałam więc sprawdzić, czy mam jeszcze dosyć resztek. Znalazło się! :-)

Oprócz tego szykujemy się na wyjazd w góry, więc ponownie czeka mnie przerwa. Mam jednak nadzieję, że ta przerwa będzie pełna śniegu i wypoczynku :-)

Děkuji za komentáře v minulém postu a těším se na vaše další nahlížení :-) / Dziękuję bardzo za miłe komentarze w poprzednim poście i cieszę się na dalsze Wasze odwiedziny :-)

Deka pro panenku / Koc dla lali



Hexagon quilt pokračování / ciąg dalszy


4 komentáře:

  1. Koc dla lali super. Pod takim na pewno będzie się jej lepiej spać :)
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko deka pro panenku je krásná a hexagony vypadají úžasně. mějte krásné předvánoční dny.. Dita

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...