pondělí 13. února 2017

Jarní prázdniny...

... Jarní prázdniny jsme sice strávili doma, ale rozhodně jsme se nenudili ...


... Naštěstí hned v pondělí dorazila dlouho očekávaná zásilka ze Světa pásek. Mohli jsme tak konečně stavět silnice a koleje... a netrvalo dlouho a vše si začalo žít svým vlastním životem :)...


... Zatímco Adámek tomu dával jakýsi řád a řešil složité dopravní situace, Rozárka šila... šila spacáčky pro Lego holky. Občas žasnu nad její rychlostí :) Celkem jich má pět, já stihla zachytit první tři ...


... A kupodivu jsem se na jídelní stůl vešla i já :) ...


... Občas mě překvapí, co všechno náš stůl pobere :) ...


... Tu a tam během procesu stihnu i "poklidit" - zbytečky různých tvarů měním na čtverečky a moooc mě to baví :) ...


... A jak trávíte čas Vy? ...


Mějte krásný čas!

Jola *

5 komentářů:

  1. U nás budou jarní prázdniny až za dlouho, ale už se těším :). Spacáčky jsou perfektní, hned jsem si vzpomněla, jak jsem šila na takové ty malé panenky a z krabic od bot dělala pokojíčky. A už se těším, co bude z těch šedožlutých čtverečků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, ano ano - krabice od bot jako domečky a bratr mi vyráběl z krabiček od zápalek komody, z tlustého korku stůl... no byly to kreativní časy :) Z čtverečků bude kapsička - jsem na ně nějak zatížená :) Krásné dny!

      Vymazat
  2. Jak to je s těmi jablky a stromy...
    Jolanko, hezké!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. W domu niekoniecznie trzeba się nudzić:))). Gratulacje dla Rozarki, piękne dzieła! U nas ferie zimowe były miesiąc temu, a teraz już śnieg stopniał i jakby wiosennie się zrobiło:). Pozdrawiam:)

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely to see how each of you keeps busy, Jolana!

    Excited to see more of your latest patchwork project. I adore scrappy and I recognize a few of those low volume pieces. Makes me happy to see you creating beautiful things with them! Happy stitching!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...