středa 27. května 2015

Radosti ...

... Mám ráda kávu a mám ráda i vše okolo papíru ... 


... A tak jsem vyzkoušela, jestli moje šicí mašinka nebude moc vzdorovat, když jí podstrčím místo látek trošku papíru :) Nevzdorovala. Mám radost! :) ...


... S Adámkovými pastelkami a heslem na rtu: "Kdo si hraje, nezlobí", jsem se pustila do něčeho nového. Prostě zkouším a bavím se. Když jsou chmurné dny, je to taková malá psychoterapie :) ...


... S něčím sladkým ke kávě/čaji - protože i sladké miluji, se vždy tvoří lépe. A tak další radost - radost na talíři plus radost ke čtení ...


... A blíží se další velká radost - návrat Rozárky ze školy v přírodě. Letos na cestu (krom velké pusy a objetí) dostala i další pytlík na prádlo. Jeden opravdu nestačil ...


... Loni na škole v přírodě ztratila jednu ponožku. Myslím, že je to docela dobré skóre. Hlavně, ať dorazí plná radostných zážitků. Už se moc těšíme, nejvíc Adámek :)


... Ano, to je můj způsob, jak zahánět chmury. Prostě hledám radosti. Vždycky se najdou :) A je to dobře ...


Mějte moc krásné dny, snad brzy i se sluníčkem na obloze :)

Jola *




22 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Z fotek dýchá pohoda, pytlíky na prádlo krásné a Joli, ty tašky v minulých příspěvcích jsou nádherné, taky bych nějakou novou potřebovala. Moje stará je na odchodu do věčných lovišť. Ten nápad s háčkovanou taškou s látkovým futrem stojí za pokus.... Vše dobré! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, moc děkuji! A tašku vyzkoušej, stojí to za to :)

      Vymazat
  3. Tak nech ma Rozarka naozaj plno novych zazitkov a uziva si to tam. Je to naozaj dobre, zabudnut len jednu ponozku. Moj Ryan minule stratil ponozku u kamarata v dome :0 Neviem ako sa mu to podarilo. Tiez kolacik a kavicka vyzeraju tak chutno, uzij si :)

    OdpovědětVymazat
  4. I always enjoy your pictures Jola!!! You have Rozarka set for camp with cute laundry bags!!! The vegetable fabric is so cute and I love the fun detail of the beads you added!!!! The stripes at the bottom makes it double fun!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jolanko, máš moc pěkný hrneček na kávičku :-) Také ráda tvořím s něčím sladkým po ruce.
    Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, děkuji moc! Ty hrníčky (mám ještě s růžovým motivem) nám kdysi (mě a bratrovi) dovezl můj dědeček z pobytu v Mariánských Lázních :) Děkuji za milé nakouknutí!

      Vymazat
  6. Małe radości są bardzo ważne w życiu:)) Piękne zdjęcia Jolu! Pozdrowienia serdeczne dla Was!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jolanko :-) ty pytlíčky na prádlo jsou skvělý nápad, Nikolka má školu v přírodě před sebou, tak by se taky hodily :-). Jo a taky mám ráda kávu a něco sladkého k ní :-))) Pěkný víkend, pa Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji za milé zastavení! Pytlíčky určitě našij, jsou fakt praktické. A když budou barevé, děti bude víc bavit uklízet :)

      Vymazat
  8. Jolanko, ty jsi tak činorodá, že snad na chmury nemáš čas (i když nejsem naivní, abych si myslela, že máš jen slunečné dny). Fotky od vás, tvoje práce, ta zase prosvětlí den jiným! Rozárce přeji jen hezké zážitky a tobě pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Helenko, občas je zamračeno, i když venku sluníčko září. Máme to každý a tak jsem moooc ráda za všechny ty malinké radosti okolo :) Moc děkuji za milé zastavení :)

      Vymazat
  9. Love the colors in ur photos - makes me happy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jolanko...samé krásné a milé radosti....i já si je často dělám, je to určitě potřeba.
    Věřím, že Rozárka přijede plná dojmů a skvělých zážitků.My jsme se vrátili s dětmi ze školy v přírodě před 14 dny a super jsme si to užili.
    Přeji Ti pohodové dny.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Jolanko...samé krásné a milé radosti....i já si je často dělám, je to určitě potřeba.
    Věřím, že Rozárka přijede plná dojmů a skvělých zážitků.My jsme se vrátili s dětmi ze školy v přírodě před 14 dny a super jsme si to užili.
    Přeji Ti pohodové dny.
    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...