sobota 5. července 2014

Pomalu...

... pomalu se chystáme na dovolenou. Obvykle mívám cestovní horečku já. Je jedno, kam jedeme. Prostě s předstihem balím. Tentokráte s předstihem (asi dvou týdnů) balí Rozárka :) Svůj "art book" především. Nějaká ta Blythe panenka se sveze také, nebojte, už jsou nachystané :)


... to je jen zlomek toho, co Rozárka nutně ke tvoření na dovolené potřebuje. Chybí výstřižky, washi pásky, fixy a ještě vím o tlusté obálce se samolepkama :) Myslím, že to časem bude chtít extra kufr :) Ale co, hlavně si to užít, že? :) Trošku vykukuje i můj diář/deník, protože i já si hodlám trochu pohrát s pastelkama a samolepkama (už mi Rozárka nějaké přidělila!).


Někdo si zapisuje zážitky, vzpomínky, postřehy z cest ... někdo, jako já, kdo má maličko hlavu děravou, zaznamenává tipy, nápady... 


... a co zapisuje Rozárka? Nahlédněte do "art booku" osmileté slečny :)



A zase maličko o recyklaci... jak děti malují a stříhají - máme šuplík plný různě vystříhaných papírů, které se už samozřejmě na pěkné obrázky nehodí a papíry se jen hromadí. Vzala jsem vysekávačky, zasedla ke stolu a nadělala jsem si pár výseků - visaček ...


... a Rozárka zrecyklovala zbytky - rámečky se totiž budou náramně hodit do jejího art booku. Takový pěkně barevný rámeček a v něm fotka (rozumějte - samolepka) petšopáka... no řekněte sami :)


Adámek nijak nezůstával pozadu - vysekával jako divý :) Teď má spoustu papírků na své poznámky :)
  

Řeknu Vám - člověk se tak trošku vrátí do dětských let. Jen tak si sednout ke stolu a pohrát si s papírem, tužkama či pastelkama... zkuste to. Ať už budete tvořit barevnou kuchařku, nebo cestovní deník... je to relax. Opravdu :)


Takhle si u nás pomalinku a v poklidu užíváme prázdniny. Je to teprve začátek. Zcela jistě naše léto bude také o letadlech, kolech... a šití... :)

I Vám přeji stějně pohodové léto, ať jej strávíte doma na zahradě, na písku u moře, s baťohem na horách... prostě kdekoliv. Hlavně v klidu, v dobré náladě a ve zdraví :)

Mějte krásné dny!

Jola *

9 komentářů:

  1. Malá je šikulka, celá po mamince :).

    OdpovědětVymazat
  2. Máte pěkně sbaleno ... a pěkně si hrajete:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko, moc hezky si hrajete. Taky mám takový sešitek s nápady a vzory a myslím, že by si také zasloužil trochu ozdobit. Děkuji za nápad na deštivý den :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na to si ešte pamätám, tiež to chcelo extra batoh na všetky drobnosti pre slečnu, a stále nezabudnem na dovču niečo inšpiratívne pribaliť. Nech sa Vám dovolenka vydarí a zosteneš bez stresu z balenia aj tresne pred odchodom...hlavne hačik a priadzu to ostatné su len sekundárne záležitosti, však?

    OdpovědětVymazat
  5. Verpo, děkuji. Jinak ale je Rozárka celý tatínek :) :)

    Ajko, snažíme se, hlavně být připraven :)

    Jani, hlavně si pohrát :)

    OdpovědětVymazat
  6. Joli, tak tohle znám - i my museli jezdit velmi vybavení v tomto směru :o) Vlastně jezdíme doteď :o)
    Moc tě zdravím a užijte si dovolenou!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. i love that rozarka has created a travel diary/art journal!! it is the same at our house. No notebook is safe; the twins will snatch it up to doodle and write in. have a fun vacation!!!

    OdpovědětVymazat
  8. It sounds like the start of a wonderful summer. I hope you continue to have fun crafting with your little ones and playing with them. Have a lovely summer Jola.

    OdpovědětVymazat
  9. Joli, parádní balení !!!! ♥♥♥ Krásně si tu dovolenou užijte !!!!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...