pondělí 25. listopadu 2013

Chystání se

Už jsem se určitě několikrát zmiňovala, že miluji klasickou poštu. A opravdu moc :) Mám moc ráda, když ve schránce krom nežádoucích letáčků (o složenkách nemluvě) objevím i pohled nebo dopis. Vždy mě to moc potěší. Znamená to, že si někdo udělal čas, sednul si ke stolu, vzal pohled či papír, známku, tužku... a napsal třeba i jen pár slov. Je to krásné a milé. Obzvlášť o svátcích. A jedny jsou zrovna téměř za dveřmi, proto byl nejvyšší čas zkontrolovat a maličko i doplnit zásoby známek u nás doma :)



Pohledy s Adámkem pořídíme ještě tento týden, ale už teď máme krásná razítka, kterými ozdobíme obálky. Mám z nich obrovskou radost a tímto vřele doporučuji obchůdek milé Alenky na Fleru, kde jsem razítka pořídila. Dorazila k nám bleskově... možná jakousi andělskou poštou :)


Razítka hodně nadchla i Rozárku. Hned si několik andělek natiskla a začala vybarvovat a domalovávat... prostě jsou k užitku nám všem :)


A nevím, jak se to stalo, ale ještě nemám hotové čepičky, a už jsem začala háčkovat šátek! Prostě jsem musela otestovat Merino od Vlnapu. A kdo nezná... doporučuji :)


A také jsem maličko nahlédla do své krabičky s odřezkama a odstřižkama látek. Myslím, že budou další wonky star :) Na jarmarku se moc líbily. Pokud nejsou šité z čistě vánočních látek, mohou vzniknout neutrální a vlastně celoroční dekorace. Z těchto možná budou boxíky na hračky. Uvidím :)



Tak toliko z mých příprav a chystání se :)

Dnes je venku velmi chladno a větrno, ale i přesto Vám všem přeji krásný a pohodový den (třeba i s troškou sluníčka - páč u nás je!) :) Krásné dny!

Jola *

12 komentářů:

  1. Úžasné známky a ještě úžasnější razítka!

    OdpovědětVymazat
  2. Witaj Jolu! Ha:) Znaczki cudne:) Rumcajs z Rodzinką - bardzo lubię tę bajkę:) Szkoda, że korespondencja odbywa się teraz głównie elektronicznie:) Pozdrawiam cieplutko - u nas pierwszy śnieg:)

    OdpovědětVymazat
  3. Joli, pohledy a dopisy mám taky moc ráda .... každý rok je posílám ..... bez nich by to nějak nebylo ono ....pa, pa Marki

    PS: ty razítka jsou parádní ....

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, jste vzorně připravení a letos budou pohlednice od vás opravdu ty nejkrásnější!
    Přeji pohodové předadventní dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. krasne pripravy, Joli. No tie znamky su naozaj super, Mach a Sebestova si pamatam este z detstva. Nadherne.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty známky jsou krásné. Asi až budu přes svátky v ČR, nějaké si koupím jen tak pro radost. Tvoření vánoční a pak i velikonoční pošty je u nás doma už rituál na který se těším. Krásný advent přeji! S.

    OdpovědětVymazat
  7. oh Joli this post has so many things I love; postage stamps, acrylic stamps, pretty crochet, and beautiful fabric. Have a fun time creating!!! I think the Chech Republic has the sweetest stamps!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, u Ciebie zawsze się tyle dzieje! Piękne to wszystko!

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, ani nevíš, jakou radost mi ty maličké papírky udělaly :)

    Anex, a wlasnie moze najwyzszy czas cos zmienic? :) Oczywiscie sms i maile sa super szybkie, ale taki list reka pisany... :)

    Marki, přesně tak! :)

    Helenko, snad budeme stíhat. Připravená jsem vždy, ale poslední roky to nakonec stíhám s odřenýma ušima :)

    Ajko, děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Those stamps are so nice. I want to be a little girl again. Oh wait a minute ,I can still play around but won't tell anyone!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Kelly, I agree with you! :) Thank you for stopping by!

      Vymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...