pátek 27. září 2013

Pátek...

... a malinké ohlédnutí za oslavou Adámkových třetích narozenin. Adámek si moc přál dort zdobený jahůdkama. Jahůdky snědl, dort nám nechal :) Adámek totiž není moc na sladké. On prostě ví, co je zdravé! :) Je to hodné dítě, co Vám budu povídat :)


Tuto maličkou lžičku mi dal kdysi můj dědeček. Můj ročník si jistě pamatuje jogurty ve sklenici, které ale měly opravdu velmi úzké hrdlo. Tahle lžička byla jediná, která se bez problémů dostala až na dno :)


Vytoužené Lego City - požárník :)


A další úlovky z opravdu velmi dlouhého seznamu :) Seznam je jedna věc, realita zas ta druhá, že? :) Nicméně na radosti oslavence to nijak neubralo, naopak...


A protože narozky jsem měla i já, tak si dovolím také se tak trochu pochlubit :)

Od manžela a dětí jsem dostala úžasné knížky... nadšení ohromné! :) Plus kytičku, ale ta už je trošku unavená :)



A dárek od Svetlanky. Už ani nevím, která z jejích krásných prací mě přivedla na její blog. Opravdu nevím. Nicméně od té doby její krásný blog navštěvuji pravidelně a hlavně ráda. Třeba inspirace pro maminky malých slečen... jukněte :)

A tady poklady, které jsem od Svetlanky dostala ...


... nádherná podložka, která má i poutko na zavěšení a je to dobře, páč nevím nevím, jestli bych měla to srdce něco na ní položit :) ...


... látky!!! ...


... a krásná stužka a nitě na ruční prošívání :)


Svetlanka myslela i na naše děti - krásné samolepky, kterých u nás doma prostě nikdy není dost :) ...


... i na naše bříška - bonbónky "Jelly Beans", kterým se na Slovensku také říká "čertove fazuľky" a asi vím, proč tomu tak je - skoro jako "karamelky 100x jinak" z Harryho Pottera :) Nikdy nevíš, do jaké chutě si kousneš. Bonbóny moc nekupujeme, jsme spíše čokoládoví a sušenkoví, takže toto bylo pro nás takové příjemné obohacení chutí. A povím Vám... výborné!!! Rozárka nejdřív hlásila, že to "divně chutná", ale znáte to... musela přijít na to, co tak divně chutná :) Netrvalo dlouho, a řadila si je dle odstínů :) Manžel se ochotně nabídnul, že nám trošku pomůže, páč bonbónky jsou opravdu moc sladké (oprava: BYLY). A Adámek jen přihlížel a nechápal. Je totiž na zeleninu a ovoce:) Dostal tedy svůj podíl (trochu menší) samolepek a byl maximálně spokojený.


A dnes máme neštovice :( Zatím Adámek. Čekám, s čím přijde Rozárka ze školy. No, ale i přesto se všichni těšíme na víkend - určitě bude hezky! :)

Mějte krásné, sladké, veselé a především zdravé dny! :)

Jola *

19 komentářů:

  1. Krásný a milý příspěvek, ve kterém si přijdou všichni na své - ti co rádi šijou, čtou a mlsají :) Všechny Vaše příspěvky jsou takové, a proto je mám tak ráda! Mimochodem - vypadá to, že máme stejně staré děti (jeden zrovna tříletý rošťák a slečna školačka). Krásné dny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Adámkovi vše nej:-)
    A ty látky - nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko, Tobě i Adámkovi přeji vše nejlepší k narozeninám!!!! Dárečky máte oba moc pěkné. I když je fakt, že já bych víc ocenila ty Tvoje. Látečky i knížky vypadají moc pěkně. Mně dneska dorazila nová knížka, tak se pak taky pochlubím :-) "Fazolky" dětem taky občas koupím a říkám jim, že jsou to Bertíkovy fazolky :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jolu, serdeczne życzenia urodzinowe dla Ciebie i Adasia :)))

    OdpovědětVymazat
  5. I am happy to see you and Adamek had very happy birthdays!! You received lovely books and gifts!!

    OdpovědětVymazat
  6. Looks like you and your little guy had very good birthdays. The cake looks so yummy. And they lovely gifts from Stlevana are beautiful.
    Those are great books too. They have been on my whish list for a while. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wszystkiego najlepszego dla Was :))) piękne prezenty dostaliście :) a tort - pychotka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, ze srdce tobě i Adámkovi přeji všechno nej narozeninám! S tak krásným dortem a dárky jste to oslavili opravdu parádně. Aďa je úžasný vzorňucha, raději mrkvičku než bonbon, prostě zlatíčko!
    Přeji všem u vás pohodový víkend a klidný průběh neštovic!
    Pa, Helena

    PS: moc zdravím i Rozárku, ty muffiny zvládne sama, když jí maličko pomůžeš :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak všechno nejlepší, oslavenci! U nás se také slaví, svátek sv. Václava (máme tři) a k tomu ještě narozeniny jednoho z nich (mého milovaného synáčka), který je má den před sv. Václavem. Tak krásný víkend! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  10. Joli, vsetko naj, naj aj tebe aj Adamkovi. Supre knihy of manzela, som rada ze sa ti pacili latky a male drobnosti v balicku.

    OdpovědětVymazat
  11. Jolanko všechno nejlepší jak Adámkovi tak i tobě, hlavěn zdravíčko pro vás všechny, kopu lásky štěstí a radosti a dortík měl Adámek parádní, mějte krásnou neděli.. Dita

    OdpovědětVymazat
  12. Ta Ita... děkuji za zastavení a milý komentář! :)

    Ajko... děkuji za přání! A látky... ano ano, takové mé poklady :)

    Katko... děkuji moc!!! Jo jo, knížky jsou krásné, mohu doporučit. A fazolky... vidíš, my je jedli poprvé :) Ani nevím, že jsou i u nás :)

    Jadziu... tort byl smaczny, nasz ulubiony! :)

    Helenko... děkuji moc za přání!!! :) Vidíš, to je skvělý nápad, zapojím Rozárku, ona tak ráda míchá :) A ano, Adámek opravdu vyjídá veškerou naší zeleninu :)

    Leni... děkuji moc!!! A Tvým Václavům posílám přání všeho nejlepšího!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, mívají je v Lidlu. A určitě je tam seženeš, když mají ty svoje "světové" týdny, tak až bude americký.

      Vymazat
  13. Jolu! Ogrom serdeczności dla Ciebie i Małego Dżentelmena:) Cudne prezenty! A tort - mniam:) Pozdrawiam cieplutko!

    OdpovědětVymazat
  14. Jolanko, tobě i Adámkovi všechno nejlepší. Ať se vám vše daří, ať jste šťastní a spokojení v kruhu svých blízkých.

    OdpovědětVymazat
  15. Joli, taky se přidávám do řady gratulantů! A "na zdrowi!" :))

    OdpovědětVymazat
  16. Září je prostě obdobím oslav:-) Je dobře, že si to umíme užít:-) Krásný den všem.

    OdpovědětVymazat
  17. Jolanko, Adámek je krásný a šikovný kluk, všechno nejlepší vám oběma!! Dárky dostal určitě krásné, je vidět jeho spokojenost! A tvoje knížky vypadají také dobře a asi přesně pro tebe, že? Ať zvládnete neštovice, hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  18. Jůůů, chvilinku tu nejsem a hnedka "prošvihnu" takovou událost !!!!! Z Adámka už je velký kluk a jak tak čtu i z tebe už je "velká" holka :o):o):o) .... takže i když hóóódně opožděně, já vím jsem ostuda, ale o to upřímněji všechno N.E.J.L.E.P.Š.Í !!!!! ..... Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...