neděle 8. září 2013

Weekending: Září

Krásné počasí vybízí k pobytu venku. A když jsou příznivé i povětrnostní podmínky, jako že vítr je tak akorát, tak je pak jasné, že vyrazíme na letiště :) Vždy si vozíme i nějakou svačinku - ono venku tak nějak lépe chutná, že? A když už balit, tak to chce maličko stylově... piknikový koš!


Ke kávičce nesmí chybět oblíbený jablkový koláč


A něco pro mou volnou chvíli


Tady už koš v akci


Protože počasí je opravdu nádherné, letiště bylo poměrně dost obsazené ultralehkými letadly. A pokud zrovna nic nepřistávalo nebo neodlétávalo, tak se na dráhu vrhli modeláři :) Nevadí, děti se jaly tvořit. A tady je Adámkův "hlavonožec" :)


Konečně prostor i pro malé piloty :)


 
  

Hm, z té fotky to vypadá, že tvořím něco velkého :) Ne ne, je to jen malá dečka pro paní Myškovou do jejího domečku :)


Jaký byl ten Váš víkend? :)

Jola *

9 komentářů:

  1. Fun pictures Jola!! A picnic is definitely more fun in a basket and your apple pie looks delicious!! Yes, my kids always need/want a snack when we go somewhere even if they have just eaten before we left! The yarn you are using for the new blanket looks soooo soft!! You are on a crochet roll :)

    OdpovědětVymazat
  2. To prawda, trzeba korzystać z ładnej pogody, ciepła i słońca póki jeszcze jest ... Oby jesień była pogodna ...
    pozdrawiam serdecznie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ten piknikovy kos ti zavidim,ja som mala toto leto na plane aspon tu piknikovu deku ale nevydalo. V kazdom pripade krasny to bol vikend.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Joli, tééda ten piknikový koš, a líbí se mi že do něj balíš i ruční práce:-))) Jinak koukám jste měli na letišti prima den:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. It looks so pretty and nice! I miss some picnic days out and about... I really feel green when I see friends who knit.. I wish I am a better knitter~ xc

    OdpovědětVymazat
  6. Joli, ten piknikový koš je parádní, taky by se mi moc hodil, asi se po něm budu muset poohlédnout .... a jak tak koukám na komentáře nejsem jediná .... my jsme víkend prožili se sestrou a její rodinou, začali vedle nás stavět domeček, takže se nás "sautsfork" krásně rozrůstá ...pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  7. Jolanko, ten koš je nádherný! A ten koláč nevypadá taky marně :o) Děti šťastné, paráda. A myška, ta bude mít parádní deku.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Báječný piknikáč tedy máte! Moc se mi líbí! Koláč bych si dala hned, třebas i bez kávy :o) máte moc krásnou zálibu, aspoň se děti nenudí a nevysedávají u pc :o) papa, L.

    OdpovědětVymazat
  9. Ajko... děkuji! Jo jo, já totiž nemám své letadlo, takže sedím aspoň s jehlicema v ruce :)

    Marki... určitě si piknikový koš pořiď!! Je to parádní a když už nic - krásně stylové :) Jen malá praktická rada: hledej koš s držadlama :) My nemáme, takže jej přenáším v náručí. Ale neva... parádu dělá i tak :)

    Helenko... děkuji za milé zastavení :)

    Leni... dojeď. Koláč už není, ale ráda připravím nový :) A pro tebe dám i tu kávu! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...