neděle 3. března 2013

Weekending

... nejen o polštářích ...

... nie tylko o jaśkach ...


Velký cyklo polštářek je pro mého synovce Honzu do jeho nového pokojíku. Snad jsem se aspoň trošku trefila do barev. Na blogu Světlanky jsem našla parádní návod na všití zipu a s výsledkem jsem fakt spokojená. Je to poprvé, co se mi povedlo zip krásně schovat :)

Duży jasiek z rowerami jest do nowego pokoju Jasia - syna mego brata. Pod koniec marca sprawdzę, na ile trafiłam się do kolorków. Na blogu Svetlany znalazłam bardzo fajny tutek do wszycia zamku błyskawicznego i z wynikiem jestem naprawdę bardzo zadowolona :)



Ten menší polštářek je Rozárky. Top povlaku jsem měla hotový opravdu velmi dlouho, chyběl mi jen zip, nakonec jsem dvakrát kupovala látku na zadní díl... vždy jsem ji tak nějak použila na něco jiného :) Teď už je polštářek hotový a já mám zas jeden rest odšitý :)

Mały jasiek jest oczywiście dla Rozarki. Bardzo długo miałam przygotowany top jaśku, brakował mi tylko zamek błyskawiczny. Wkońcu dwa razy musiałam kupić tkaninę na tylną część, gdyż zawsze zdążyłam użyć ją do czegoś innego. Teraz już mam wreszcie gotowe :)


A do čeho jsem se pustila teď? Během týdne jsem se rozhodla, že syslit si látky nemá moc smysl a tak jsem se dala do šití nového přehozu na náš malý gauč. A jak to dopadlo? V noci jsem přehoz prošila, chybí mi ještě připravit si látku na lem. Snad se mi během týdne podaří vše dokončit. Vám zatím ukážu aspoň střípky a látky, které jsem použila :)

Co rozpoczęłam podczas tygodnia? Zdecydowałam się, że stale zaglądać do szufladki na piękne tkaniny, których stale było mi żal użyć, jest poprostu nonsens i wzięłam się do szycia nowego kocu na nasz mały tapczan. I jak mi się wiodło? W nocy udało mi się skończyć pikowanie koca. Jeszcze małe doróbki i mam nadzieję, że wciągu tygodnia będzie wszystko gotowe. Wam narazie pokażę fragmenty z szycia i jakie tkaniny użyłam :)






A jaký byl ten Váš víkend? Přeji Vám krásný zbytek neděle  :)

I jaki był ten wasz weekend? Życzę Wam pogodnej niedzieli :)

Jola *


Zapojte se do víkendování s Chase / Dołączcie do weekendów z Chase



12 komentářů:

  1. Ahoj do Jahůdek! Polštářky jsou nádherné, krásné kombinace látek a bezvadně ušité, ale to Ty vlastně ani jinak neumíš :o) u nás sice krásně předjarně, ale včera malá zvracela a mě se dneska skřípla záda, takže fakt vypečenej víkend :o) papa, L.

    OdpovědětVymazat
  2. Joly, vankusiky su naozaj super, som rada ze sa ti podaril dobry zips. No a quilt je nadherny, paci sa mi aky ja krasny farebny a hviezdicky, samozrejme.

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely pillows! I always think insert zippers for pillow cases are difficult, but it really added the nice finish touch at the end~ Happy Weekending~ xc

    OdpovědětVymazat
  4. Wszystko śliczne :) Mistrzynią już jesteś :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šití, a perfektní!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! A ta spousta trpělivosti za tím!

    OdpovědětVymazat
  7. Joli, nádhera, moc krásné polštářky,..... obdivuji tvoji preciznost a svatou trpělivost .... Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, moc děkuji za milý komentář! Koukám, že se nějak v těch onemocněních pořád plácáte. Už by to chtělo pořádnou dávku sluníčka, viď? Tak ať jste brzo fit! :)

    Jadziu, dziekuje bardzo! Do mistrzyni daleko, ale staram sie, staram :)

    Ajko, k.lara, Marki... moc Vám děkuji za návštěvu a velmi milé komentáře!

    ***

    OdpovědětVymazat
  9. Beautiful pillows Jolana!! I can't decide which is my favorite. Such a fun design on both pillows!! and i like the cute Hello Kitty fabric on Rozarka's. As usual I love the way you mix and match fabric in all your projects. Hope you can finish your couch quilt. Stars are always fun. Happy weekending!!!

    OdpovědětVymazat
  10. mój łikend zasmarkana i zakasłany:(((...jak to dobrze ,ze nie wyrzucasz zadnych kawałeczków:)))

    OdpovědětVymazat
  11. Ten cyklo polštář....je nádhernej...a ten výběr barev..paráda!

    OdpovědětVymazat
  12. Jolanko, ty šiješ jako drak! Krásné kousky! A moc děkuji za typ, jak na zip, návod je perfektní!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...