pondělí 17. prosince 2012

Pro Míšu / Dla Míšy

Pro Míšu, která si jej moc přála :-) Snad jí pytlíček s Maileg ubrouskem udělal radost. Šila jsem podle instrukcí Alenky (Alenko, máš vůbec nějaké své stránky?), ale jak už to tak bývá, nakonec jsem jej ušila zcela jinak :-) Krásný a jednoduchý návod na šití tunýlku jsem našla na stránkách Jeni.

Dla Michaely, która bardzo go sobie życzyła :-) Mam nadzieję, że woreczek sprawił jej prawdziwą radość. Szyłam według instrukcji Alenky, ale jak już to tak bywa, całkowicie zmieniłam postęp pracy :-) Piękny i łatwy tutek, jak dobrze uszyć otwór na sznurek, znalazłam u Jeni.


Pytlíček je vypodšívkovaný, takže veškeré švy jsou schované. Mám to tak raději a mám pocit, že pytlíček tak trochu získá i na pevnosti.

Woreczek ma podszewkę, dzięki czemu wszystkie szwy są pięknie ukryte. Bardziej mi się to tak podoba.


Maileg cedulku jsem získala z ubrousku... no prostě nesmí chybět, že? :-)

Maileg taśmę zyskałam z serwetki... przecież powinna być, nie? :-)



Tady nastal menší error... neměla jsem dost pruhované látky, ale moc jsem si ji přála použít. Šňůrečky se nedaly zakončit uzlíkem, ale myslím, že knoflík to také zcela elegantně vyřešil.

Trochę pomęczyłam się z tkaniną, którą koniecznie chciałam użyć na sznureczki. Było jej zbyt mało, więc nie mogłam zrobić węzełki. Ale guzik spisał się bardzo dobrze, prawda?


A tady je v celé své kráse...

I tutaj gotowy woreczek...


Už to u Vás doma také tak krásně voní cukrovím? S Rozárkou jsme zatím upekly perníčky. Ještě máme na programu linecké a ořechové hrudky. Nic víc. Cukroví se u nás jí, to ano. Ale pečení této drobotiny mě moc nebaví :-) I když ve spolupráci s Rozinkou se peče opravdu fajn :-)

Też już u Was pachnie świątecznie? Z Rozarką narazie upiekłyśmy... hm, i jak tu po polsku? U nas mówi się "pierniczki" i bardzo pięknie pachną. Oprócz tego jeszcze dalsze dwa rodzaje pieczemy i dosyć. Lubimy je jeść, ale ja nie lubię je piec :-) Chociaż współpraca z Rozarką jest już bardzo przyjemna :-)



Že jsou trošku střapaté? Ale jak chutnají!!! (i když nejsou nazdobené) :-)
Mějte krásný čas.

Są troche nieuczesane? Nieważne! Smakują bardzo dobrze, i to się liczy :-)
Pogodnych dni życzę.


Jola *

11 komentářů:

  1. Docela bych se do těch perníčků pustil... to budou muka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hi Jolana, I wanted to visit your blog too. I wish I could translate it so I could know your story but I enjoy your pictures. Your drawstring bag is adorable and I love the dolls you made also. Have a good day! Gina :)

    OdpovědětVymazat
  3. Woreczek wspaniały Ci wyszedł, bardzo starannie uszyty;)
    Pierniczki wyglądaja przepysznie!
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, ten pytlíček je úžasný, novej majiteľke ho závidím! A medovníčky budete zdobiť, či necháte takto? My sme s mamkou mali vždy najväčšiu srandu pri zdobení... častokrát by sa hodilo dávať k tým našim výtvorom aj popisku, že o čo sa vlastne daným obrázkom "umelec" pokúšal ;)

    OdpovědětVymazat
  5. for some reason on the ipad i could not see your whole blog, just the post. On the computer i can view your whole blog; thank you for having google translate!! your blog is beautiful as are the things you make!!

    OdpovědětVymazat
  6. Gina, thanks a lot for your visit and lovely words!!

    Barborko, to právě nevím. Jednak perníčky se u nás nikdy nepekly, jsou to mé prvotiny, a jednak nemám zkušenosti ani s tvorbou té malovací hmoty :-) Recept mám, resp. návod, ale nevím nevím... ona Rozárka tak nějak si našla cestu do sklepa, tak aby vůbec bylo ještě co zdobit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pytlíček se mi moc líbí, je fakt nádherný!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko tak to je neskutečně parádní pytel a máš ho úžasně vymakanej !!! taky by se mi takový pytlík líbil .-)) přeji tobě i dětem krásné poslední dny do Vánoc pa Dita

    OdpovědětVymazat
  9. Joli ............ "TEN PYTLÍČEK JE ÚŽASNÝÝÝÝÝ !!!!!!" .......... nádhera veliká .............moc se mi líbí ...........Marki

    OdpovědětVymazat
  10. ide oblukać tutek....bo pięknie ten woreczek uszyłaś:))

    OdpovědětVymazat
  11. Ten pytlík je moc pěkný!
    Já perníčky nepekla už nějaký ten rok...Nějak si to poslední dobou zjednodušuju :o)) Cukroví mám 8 druhů a už se mi nechce nic zkoušet. Letos mě to nějak neba :o)
    Pa, Joli a krásné a pohodové Vánoce a v novém roce hodně zdraví!!!♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...