středa 28. listopadu 2012

Pomalinku / Powolutku

Pomalinku, ale jistě se do našeho domečku vkrádají zimní dekorace...

Powoli, ale z całą pewnością wkradają się do naszego domku dekoracje zimowe...



Jsou krásné, viďte? Všechny jsem pořídila v obchůdku velmi milé a šikovné Zuzky...

Są urocze, prawda? Wszystkie zakupione w sklepiku baaardzo miłej i zręcznej Zuzky...



A na dlouhé zimní večery... základy háčkování :-)

A na długie zimowe wieczory... podstawy szydełkowania :-)


Střípečky ze šití zimní dekorace... Nepovedlo se mi to tak, jak jsem si představovala :-( Doufám, že i přes tyto chybičky se budou dekorace dětem líbit. No jo, chybama se holt člověk učí.

Fragmenty z szycia zimowej dekoracji... Nie udało mi się tak, jak było w planie :-( Mam nadzieję, że i przez mną popełnione błędy, dzieciakom spodobają sie dekoracje. No tak, przez popełnione błędy, uczymy się.




Už také pomaličku vyndáváte z různých krabiček dekorace, nebo čekáte na Advent? Mimochodem... ten nádherný andílek, který je zároveň svícínkem, mám rovněž od Zuzky :-)

Czy też już powolutku wyciągacie z różnych pudełek dekoracje, czy czekacie do Adwentu? Tak na marginesie... ten aniołek, do którego można włożyć tea light, jest również z sklepiku Zuzky :-)



Moc Vám děkuji za milé návštěvy na mém blogu a moooc všem děkuji za milé komentáře. Všem Vám přeji pohodové nejen kreativní dny :-)

Bardzo dziękuję za miłe odwiedziny na moim blogu i za bardzo miłe komentarze. Wszystkim Wam życzę pogodnych nie tylko kreatywnich dni :-)

Jola *

4 komentáře:

  1. hmm, pěkné dekorace sis pořídila:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Wspaniałe dekoracje, gwiazdki na patyczku cudne;)
    Książka z podstawami szydełkowania z pewnością ciekawa;)
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpovědětVymazat
  3. Joli, nádhera ........ taky jsem šťastnou majitelkou Zuzančiny keramiky, mám od ní slepici - "poklop na bábovku" a po novém roce se chystám na její "nosnice" .... moc se mi líbí ... už je vidím u nás na dvorku .......Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, já té Zuzky keramice totálně podlehla. Moc se mi líbí, že není vybarvená, takže se hodí opravdu ke všemu. Nosnice a malé ptáčky jsem už koupila před časem a moooc doporučuji. Jsou neuvěřitelné. Nějakou dobu jsem je měla doma na parapetu, neuměla jsem se s nimi rozloučit. Ale teď jsou venku a někteří ptáčci se stali součástí zimní výzdoby. A ještě mám jednoho kočičáka, ale psssst... to bude jako že od Ježíška! :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...