čtvrtek 4. října 2012

Vítejte u Adámka / Zapraszam do Adaśka

Jeho pokojík prošel konečnou změnou - šatní skříně jsou konečně přestěhovány (uff!!! děkuji ti moc, Míšo!).

Jego pokój jest wreszcie po zmianie - wielkie szafy są przeprowadzone do naszej sypialni (dziękuję Ci, Mężu!!).



A tak se může začít bydlet :-) Je to takový maličký kamrlík, ale věřím, že pro kluka tak akorát. Velké proutěné křeslo je v pokojíku jen dočasně. Adámek si v něm hrozně rád lebedí :-)

Wreszcie może fajnie sobie "mieszkać" :-) Jest to taka malutka cymerka, ale jestem pewna, że dla chłopca w sam raz. Wielkie wiklinowe krzesło jest w pokoju tylko tymczasowo. Adaś bardzo lubi w nim relaksować :-)




 Určitě přibudou obrázky. Manžel dělá poličku... Ale zatím polštářky. Už mám představu o povlacích, ale zatím jsou v pořadí. Adámek jistě ocení větší pohodlí v křesle :-)

Na pewno dodamy obrazki. Mąż robi półeczkę... Ale narazie jaśki. Już mam w planie jakieś tam powleczenie, ale narazie są w kolejce. Na pewno zrobią krzesło bardziej wygodnym :-)
  

Za okny je vidět pěkná černava, něco se sem žene. Tohle mám moc ráda: já doma, v teple (i když o tom by se zrovna dalo polemizovat), vichr (snad nic neodnese), venku bouřka... v pekárně se mi peče mazanec, tak snad nevypnou proud! :-)
Mějte se krásně!

Na zdjęciach z oknami widoczne jest czarne niebo. Coś się szykuje. Lubię to: ja w domu, w cieple (chociaż o tym można pogadać), wiatr (mam nadzieję, że wszystko zostanie na swoim miejscu), burza... w małej piekarni piecze się ciasto, mam nadzieję, że nie wyłączą prąd! :-)
Miewajcie się fajnie!

Jola *



10 komentářů:

  1. Jolu zadbałaś o każdy szczegół, bardzo fajny, stonowany kolorystycznie pokoik, ten Adaś to ma szczęście;)
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný pokojíček! tenhle nábytek se mi taky moc líbí - máme stejný přebalovák a truhlu, ale nakonec jsme se i u prcka přiklonili k masivu z borovice. A v pokojíčku si to užívá, tak si dokážu živě představit i toho vašeho, jak obývá svoje království.
    A teplo domova klidně s vánicí venku mám taky moc ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jolanko, mám dotaz, jak šiješ ty krabičky, košíčky nebo jak to nazvat, na obrázku s medviky... Moc se mi ty tvoje líbí. Vyztužuješ je nějak, aby pěkně držely tvar? Ještě jsem žádné nešila, ale chystám se na pár dětem na hračky, protože jich začíná být nějak moc a je potřeba to trošku roztřídit... Díky. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc děkuji za krásný komentář! Košíčky vyztužuji jednostranně nažehlovacím ronopastem - obě dvě strany. U některých jsem použila na vnější stranu zažehlovací sakon (80 g/m2 + 18 g) a vnitřní ronopastem (nestalo se mi, že by se látka zvlnila, jen jsem přikládala žehličku). Velmi jednoduchý návod je zde: http://ayumills.blogspot.cz/2008/05/tutorial-fabric-basket.html
      Tak ať se krásně daří! :-) (PS: dvouletý Adámek díky nim docela pěkně uklízí - baví ho to!) :-)

      Vymazat
    2. Jolano, díky moc, vyzkouším...

      Vymazat
  4. Joli, koukám, že nejsem sama, komu se líbí ty košíčky :-) Jsou fakt super. Ale nevím, jestli by u nás nemusely být spíš koše :-DDDDD

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě vyzdobit stěny pořádnými obrázky aut (holky si k nim časem přidá sám:-)) a zavěsit pod strop nějaké pěkné éro...:-).

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný pokojíček. Moc se mi líbí košíček a samozřejmě sovičky, ty jsou dokonalé.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, děkují za milý komentář a návštěvu :-)

      Vymazat
  7. Tak už je to velký chlap.... Ať si pokojíčku pěkně užívá!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...