úterý 16. října 2012

Pohlednicový swap / Widokówkowa wymianka

Když není potřeba spěchat..., a když máme rádi papír, propisku..., a když je chuť aspoň na chviličku zvolnit tempo..., a když se má přátelé... hned se víc těším na obsah poštovní schránky!! :-) Díky tomu vím, že občas krom letáků a složenek, objevím i něco víc osobního: pohlednici z dovolené, výletu, nebo sváteční pozdravy... nebo dokonce rukou psaný dopis od velmi dobré kamarádky!!!
A tak jsem vůbec neváhala a ochotně jsem požádala o adresu milou Isabelle, která na svém blogu právě navrhla poslat pohlednici z města/země, kde právě bydlíme. A tady foto z pohlednicového swapu:

Kiedy nie trzeba się śpieszyć..., i kiedy lubi się papier, długopis..., i kiedy jest chęć choć na chwilę zwolnić już tak szybkie tempo każdego dnia..., i kiedy ma się przyjaciół... od razu bardziej lubi się skrzynkę pocztową!! :-) Dzięki temu wiem, że czas od czasu nie znajdę tylko prospekty reklamowe, czy rachunki za gaz, prąd... ale też coś bardziej osobliwego: kartkę z ulropu, wycieczki, czy pozdrowienia świąteczne... albo list ręką pisany od bardzo dobrej koleżanki!!
Dlatego też bardzo chętnie poprosiłam o adres kreatywnej Isabelle, która na swoim blogu właśnie zaproponowała małą wymiankę: wysłanie kartki z miasta, czy państwa, w którym żyjemy. W zamian otrzymałam oto taką miłą niespodziankę:




Nevadilo by mi sehnat tady někde v ČR kousek takové krásné látky :-)

Chętnie bym spotkała taką piękną tkaninę w Czechach :-)


Tak nějak se mi "zadařilo" zapomenout udělat foto mého dárečku. Tak možná Isabelle na svém blogu vloží fotečku, až obálku obdrží :-)

Ja niestety, tak jakoś się złożyło, zapomniałam zrobić zdjęcia mojego prezentu. Może Isabelle zrobi zdjęcie i pokaże na swoim blogu :-)


Přeji pohodový den, i když za okny je deštivo. A já jdu pokračovat v dokončení lemu u další dečky pro panenku :-)

Życzę pogodnego dnia, chociaż za oknami już zimno i deszczowo. A ja wracam do wykończenia dalszej kołderki dla lalki :-)


Jola *

1 komentář:

  1. what a lovely little gift you received, such pretty fabrics!! I love the little bambi's, I have some like that in my new online fabric shop :)
    Jessie, xo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...