pondělí 8. října 2012

Poděkování... / Podziękowanie...

Minulý týden mne překvapila sousedka. Donesla mi dvě obrovské tašky plné oblečení pro Adámka. Obsah tašek mi opravdu vyrazil dech. Hodně mikin, tepláčků, kalhot, triček, zimní bunda a overálek... prostě paráda!!! Udělala mi tím obrovskou radost, protože už jsem měla seznam, co všechno je potřeba pořídit pro Adámka na zimu. No, co vám budu povídat... zasedla jsem s Rozárkou k její komodě a udělaly jsme pořádnou čistku. Ani jsem netušila, jak nám ta holka přes léto vyrostla! Nasbíraly jsme hafo triček, nějaké tepláčky, kalhoty, legínky... snad maličko potěšíme. No a abychom dětem nezůstali nic dlužní, ušila jsem maličké dárky... snad udělají radost.

W zeszłym tygodniu bardzo mile zaskoczyła mnie sąsiadka. Przyniosła mi dwie bardzo duże torby z ubraniami dla Adaśka. W torbach były spodnie ocieplane, spodnie sportowe, sweterki, kurtki... naprawdę do wyboru do koloru :-) Mam ogromną radość, gdyż właśnie robiłam sobie listę zakupów. No, co będę długo gadać. Wzięłam Rozarkę i zrobiłyśmy razem porządek w jej szafce. Nawet nie zauważyłam, jak bardzo ta nasza dziewczyna wyrosła! Nazbierałyśmy dużo bluzek, legginsów, jakieś tam spodnie sportowe i dżinsy, szortki, sweterki... mam nadzieję, że przydadzą się jeszcze naszej malutkiej sąsiadce. No i żeby sprawić dzieciom radość, uszyłam im w prezencie drobiazgi... 



Pro holčičku látkový boxík zdobený stužkou od Veselé Jehličky, pytlík na drobnosti s krásným knoflíčkem od veveřice a dečku pro panenku. Pro klučíka látkový boxík rovněž zdobený stužkou od Veselé Jehličky (nahlédněte do obchůdku, je opravdu z čeho vybírat!). No, chtělo by to asi ještě malé autíčko, ale nevím, jestli se dostanu do města... máme doma marody :-(

Dla dziewczynki pojemnik z tkaniny udekorowany wstążeczką z tego sklepiku, woreczek na drobiazgi z guzikiem i kocyk dla lalki. Dla chłopczyka również pojemnik z tkaniny tak samo udekorowany wstążeczką z naprawdę bardzo pięknego sklepiku (polecam zajrzeć). No, może przydał by się malutki samochodzik, ale nie wiem, czy uda mi się wpaść do jakiegoś sklepu... nasze maluchy chorują :-(






Přeji krásné, byť už dosti chladné, podzimní dny!

Życzę pogodne, chociaż już dosyć chłodne, jesienne dni!

Jola *




8 komentářů:

  1. Piękne rzeczy uszyłaś :) i dużo zdrówka dla Twoich dzieci życzę :)

    OdpovědětVymazat
  2. Joli, ten růžový košík je nádherný! sice je to pěkné všecko - to je jasné..Ale ten růžový ....
    No jo, začala školka a škola, tak si zase děcka začaly předávat infekce...chjo....
    Tak ať brzo zase skáčou!

    OdpovědětVymazat
  3. Jadziu, dziekuje bardzo! Dzieci dzielnie pija herbatke z imbirem. Mam nadzieje, ze szybko wroca do zdrowia. Narazie nie potrzebna jest medycyna.

    Ajko, Leni... moc děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera! Krásné barvičky a krásně vypracované :))
    O víkendu jsem ušila první krabičku, takovou malou :))) a nastřihla na větší podle tebou doporučeného návodu, ale tak vymazlené jak je máš ty, je asi mít nebudu :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Jolanko, nádherné věci, jako vždy. tento týden u mně na blogu rozdávám dárečky. přijď si zasoutěžit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jolanko, máš nádherné věci!" A také se mi moc líbí tvé košíčky, nádherné, precizně ušité! Už dlouho se na podobný chystám sobě na pletení, háčkování, tak jsi mě teď naladila... Hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  7. That little basket is awesome. You truly make things with perfection. So neat and without flaws. As I don't understand your language I'll just click around on your links to see if there is a tutorial somewhere. Ciao!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...