středa 4. července 2012

Pro Rozinku / Dla Rozarki

Včera krásně bouřilo, hřmělo a lilo jako z konve... nevím, jak kdo, ale já tohle miluji :-) Miluji, když déšť bubnuje do oken, když je venku tajemno... Ovšem když jsem ještě bydlela u rodičů v Beskydech, tak pravidelně v takovémto počasí vypínali proud. To už tak příjemné není, když chcete něco tvořit. A já se právě rozhodla ještě na rychlo spíchnout látkový boxík pro Rozárku (aby si s Adámkem nezáviděli), než na pár dní zaklidím stroj do sklepa.
Jen připomínám, že střih jsem čerpala ze stránek milé Ayumi (jen jsem si trochu upravila "palce") a krásnou soví stužku jsem zakoupila u Veselé Jehličky.
Tady je :-)

Wczoraj była porządna burza i deszcz... uwielbiam taką "pogodę". Lubię słuchać deszcz, kiedy puka do okien, lubię tą tajemniczą atmosferę, kiedy grzmi... Jednak kiedy jeszcze mieszkałam w domu rodziców w Beskidach, regularnie podczas takiej pogody wyłączali prąd. To już nie jest tak przyjemne, kiedy się chce jeszcze coś zrobić. A ja właśnie chciałam jeszcze szybko uszyć pojemnik na drobne zabawki dla Rozarki (by sobie z Adasiem nie zazdrościli wzajemnie), zanim odniosę maszynę do szycia na kilka dni do piwnicy.
Tylko dodaję, że wykrój należy do miłej Ayumi. Piękną taśmę kupiłam tutaj.
I oto jest :-)






Krásné letní dny *

Piękne lato życzę *

Jola

15 komentářů:

  1. fantastyczny koszyczek na zwierzątka:) Piękny jest!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Piękny koszyczek!!! podziwiam Jolu;))) Tasma fantastyczna;)
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpovědětVymazat
  3. Dziewczyny, bardzo dziekuje za odwiedziny i mile komentarze!

    Katko, děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. How CUTE?! I am so loving the owl on the trim! It's like the larger owls are looking for the little one!

    OdpovědětVymazat
  5. Joli, krásný boxík. A ta látka s stužka se sovičkama -nádhera! U nás na Valašsku nepršelo pořádně už pár dní. Je jen hrozné horko a dokopat se ke stroji je boj....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji! Také jsem se do té látky zamilovala. A soví stužku mám i v jiném barevném provedení... no, stužkový maniak :-) Mám příbuzné ve Slezsku a také naříkají, že nepršelo. No, u nás opět lilo a to hned včera večer. Naštěstí žádné přívalové deště, jen krásně zalitá zahrádka :-) Posílám pozdravy!!!

      Vymazat
  6. Joli, Ty si skvelá mama. Všetko má vďaka Tebe svoje miesto a ešte to vo výsledku i krásne vyzerá! Okrem toho napečieš, uvaríš, vyperieš a vyžehlíš... Teba by som chcela mať doma :)

    OdpovědětVymazat
  7. KIEDYŚ MAIŁAM MOŻLIWOŚĆ BYĆ W GÓRACH PODCZAS BURZY...I WTEDY WŁAŚNIE ZACZĘŁA SIĘ MOJA MIŁOŚĆ DO NIEJ:))) PIEKNE TE POJEMNICZKI DLA DZIECI USZYŁAŚ:))-POZDRAWIAM

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem milovnicí toho deště. Doma u našich jsme měli plechovou střechu. To byla parádička.....u toho se tak krásně spalo. To mi ani nevadilo, když vypadl proud...:-D

    Boxíky jsou úžasné. Oba dva....:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Je to parádní!!!
    (už jsem Ti chtěla napsat, když ten post vyšel, ale mě to nechtělo pusti :-( tak nevím, kde byla chyba - že by uzlík na drátech?? :o)))

    OdpovědětVymazat
  10. Just so you know: this one is my favorite!!!! I'm trying right now to do one bag like this one! Kisses

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...