úterý 19. června 2012

Z jiného soudku / Z innej beczki

Dneska se chci především pochlubit svým úlovkem :-) Objednala jsem si v Bellet Fabrics nádherné látky od Moda Fabrics kolekci Petite Odile a už jsem jejich majitelkou :-) Objednala jsem si opravdu kousíčky, Ivanka snad promine, ale potřebuji je na hexagonky. Ano, byla by z nich i krásná deka, nebo krabice... ale s ohledem na svou platební kartu jsem se rozhodla upotřebit je na hexagony, tudíž mi stačilo opravdu málo. Nicméně radost mám velikou. Látky jsou nádherné! Ale ještě chviličku počkají, potřebuji vymyslet, co a jak přesně s nimi :-)

Dzisiaj chciałabym się pochwalić przede wszystkim swoimi zdobyczami :-) Tutaj sobie zamówiłam sobie bardzo śliczne tkaniny Moda Fabrics z kolekcji Petite Odile. I już jestem ich właścicielką! Zamówiłam naprawdę kawałeczki. Tak tak, byłby bardzo piękny quilt, czy jaśki... lecz pieniążków za dużo bym wydała, więc naprawdę kawałki na szycie hexagonków. Narazie tak sobie leżą w szafce i czekają na nowy projekt :-)






Zatím jsem se pustila do látek od Michaela Millera z kolekce Citrone Grey a od Creative Thursday kolekci Meet the Gang. Prostě jsem nemohla odolat. Samozřejmě nemám plnou koleci, jen některé, ale i tak jsem moooc ráda, že jsem se rozhodla. Pořídila jsem je přímo v Hawthorne Threads.
Tady malá ukázka, jak se rýsují...

Narazie wzięłam się do cięcia tkanin Michaela Millera z kolekcji Citrone Grey i od Creative Thursday z kolekcji Meet the Gang. Długo o nich marzyłam. Oczywiście nie posiadam całą kolekcję, tylko niektóre wybrałam, ale nie żałuję, że wreszcie zdecydowałam się i zamówiłam prosto w Hawthorne Threads.
Tutaj mała prezentacja...





A když už jsem u těch nákupů :-) Před časem jsem si v obchůdku u velmi milé a šikovné Barborky pořídila nádhernou krabici. Své denní šitíčko jsem různě ukládala v mističkách a krabičkách po komodě... teď dostaly důstojný "domeček" :-)

I jak już mowa o zakupach :-) Jakiś czas temu kupiłam sobie u bardzo miłej i zręcznej Barborky takie o to pudełko. Swoje szycie na codzień miałam zawsze poukładane tak różnie w miseczkach, pudełkach... teraz wreszcie mieszkają sobie takim pięknym "domku" :-)


Z utrácení je to zatím vše a doufám, že i na delší dobu :-) Teď už jen šít a šít. Mám toho hodně, něco už nastříhané, něco v polotovarech... teď začít konečně kompletovat. Nejdřív ale ještě zahrádka, natřít nohy od stolečku... :-)

I tyle narazie o zakupach. Moim zdaniem wystarczy :-) Teraz już tylko dokończyć wreszcie wszystko, co rozpoczęłam :-)


Mějte krásný slunečný čas *

Życzę wszystkim spokojnych i pełnych słońca dni *

Jola





7 komentářů:

  1. Cudowne tkaniny!!! Piekne wręcz...miłego dokańczania projektów, wiem co to znaczy;)
    Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Justynko, tak tak, rozpoczelam wiecej projektow... tyle jest pieknych rzeczy, ktore chcialabym uszyc, wiec stale cos rozpoczynam, ale jakos nie koncze :-) Dziekuje za wsparcie!

      Vymazat
  2. Tak tys ji koupila...:-) Taky jsem po ní koukala:-) Je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tak hexagony Ťa okúzlili? Nezobrazujú sa mi všetky foto, ale to čo vidím je krásne :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, dělala jsem už předobjednávku :-)

    Lilo, ano, zcela jsem jim propadla, jako droga, super relaxace :-) Koukala jsem na fotky, a vidím všechny, tak snad bylo jen dočasné přerušení energie :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ááááá..Tady někdo utrácel :o))) No, že nevíš, co s nimi, zas není takový problém, že? Hlavně, že jsou doma :o)) (říká se tomu "syslení" a je to nemoc - taky na to trpím :o)))
    Ty Tvoje hexagony mě začínají dráždit....Bojím se, že když zkusím, budu pak už MUSET - je to tak? :o))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...