čtvrtek 2. února 2012

Výměna / Wymianka

Dnes k nám zavítala paní pošťačka. Mám vždycky radost, když místo letáčků nebo složenek, dostaneme i osobní dopis. A tak tomu bylo právě dnes :-) S milou Zuzkou jsme se domluvily na výměně: já sovičku, Zuzka medvídka.
Kdybyste viděly tu radost, když jsem obálku rozbalila a Rozárka uviděla toho pidi medvídka... měla jsem co dělat, abych stačila vyfotit medvídka i s krásnýma cedulkama, které měl okolo krčku. Opravdu nám tento dáreček udělal obrovskou radost! A pozor... má hýbací ručky a nožky!!!! Manžel už má úkol na dřevěnou postýlku :-), já budu asi v brzké době šít nějaký ten pidi polštářek a peřinku... :-)
Zuzanko, ještě jednou strašlivě moc děkuji!!! Medvídek je nádherný!!! ♥
A také bych chtěla poděkovat za milé komentáře v minulém postu!! Udělaly mi ohromnou radost! :-)

Dzisiaj do nas dzwoniła pani listonosz. Zawsze mnie ucieszy, kiedy oprócz urzędowych kopert otrzymamy i jakiś miły list. A tak właśnie było dzisiaj! Bardzo chętnie przyjęłam propozycję Zuzki, byśmy się wyminieły: ja wyślę sówkę, Zuzka misia.
Szkoda, że nie widziałyście tą ogromną radość Rozarki po rozpakowaniu koperty! Szybko musiałam porobić zdjęcia,  by Rozarka wreszcie sobie mogła zabrać miśka. Cały dzień miała go w rączkach! A uwaga: ruszają mu się łapki!!! Mąż już otrzymałam zadanie: potrzebne jest małe drewniane łóżeczko, a ja chyba wkrótce będę szyć poduszkę i kołderkę :-)
Chciałabym też bardzo podziękować za miłe odwiedzinki i komentarze w poprzednim poście! Sprawiły mi ogromną radość! Dziękuję! ♥






6 komentářů:

  1. Nie dziwię się Rozarce :) Misiek cudny :)

    OdpovědětVymazat
  2. :o)) to je krásné zvířátko :o))
    Ale taťku nežeň nikam do garáže teď v těch mrazech. Prkýnka se dají řezat i v kuchyni - fakt! Mám to vyzkoušené :o)) ..jen se to potom dlouho a blbě uklízí ten prach.... :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za návštěvku a milé komentáře!

    Dziękuję za odwiedzinki!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je nežný, taký malý talizman do dlane, Rozárke bude nosiť veľa veľa šťastia :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...