pondělí 27. února 2012

Dárek / Podarunek

O časopise Marina jsem už psala několikrát (zde si jej můžete zakoupit). Také jsem se zmiňovala, že předplatitelky časopisu organizují různé akce. Například holky z Prahy a jejího blízkého okolí se snaží o pravidelná setkání. Popovídají si o šití, vymění si zkušenosti, donesou malé dárečky... je to moc fajn! Já byla na jejich druhém srazu. Už si přesně nepamatuji, kdy to bylo, ale asi tak loňský duben či květen... to není důležité. Každopádně zítra vyrážím na další setkání!! Datum setkání vyhovuje, povedlo se mi zařídit si volné odpoledne, manžel zůstane s Adámkem - dají si pánskou jízdu a my holky vyrážíme do Prahy :-) Tentokráte organizátorka akce Eliška trochu obměnila program, pro každou z nás vylosovala swap partnerku, pro kterou připravíme dáreček. Známe drobnosti, např. oblíbenou barvu, oblíbené chuťovky... takže doufám, že můj dáreček se zalíbí :-) A tady malá fotodokumentace:

O czasopiśmie Marina wspominałam już kilkakrotnie (tutaj można go sobie kupić). Też wspominałam, że abonamentki tego czasopisma organizują różne akcje. Naprzykład dziewczyny z Pragi i blizkiej okolicy starają się całkiem regularnie spotykać się. Pogadają sobie o robótkach ręcznych, przyniosą drobne podarunki... jest fajnie. Ja byłam na ich drugim spotkaniu. Dokładnie nie pamiętam, ale w zeszłym roku chyba w kwietniu czy maju... nieważne. W każdym razie jutro wybieram się na dalsze spotkanie. Wreszcie udało mi się załatwić sobie wolne popołudnie, mąż zostaje w domu z Adasiem a ja z Rozarką wyjeżdżam do Pragi. Tym razem organizatorka Eliška lekko zmieniła program, dla każdej z nas wylosowała swap partnerkę, dla której przygotujemy podarunek. O mojej partnerce znam drobiazgi, jak ulubiony kolor, smakołyki... więc mam nadzieję, że podarunek się spodoba :-) I oto parę zdjęć:

Sova, tentokráte jako jehelníček.
Sowa, tym razem jako igielniczek.

Koupila jsem si razítko, tak jsem jej musela hned vyzkoušet :-)
Okazja do wykorzystania mojej nowej pieczątki :-)

Tady komplet dáreček: dárková taška, ručně potahované knoflíky, nitě, sova a nějaké látky - vše v oblíbené modré barvě :-)
I oto komplet podarunek: torebka, guziki własnoręcznie obciągnięte tkaniną, nitki, sowa i tkaniny - wszystko w ulubionym niebieskim kolorze :-)
 

Moc děkuji za komentáře v minulém postu a těším se na vaši další návštěvu u mne na blogu :-) ♥
Dziękuję za miłe komentarze pod poprzednim postem i cieszę się na dalsze odwiedzinki! ♥

12 komentářů:

  1. Piękny podarunek. Wszystko jest cudne. Torba naprawdę piękna, a sowa oczywiście urocza :)
    Miłego pobytu i spotkania życzę :)
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prześliczny prezencik:)Pozdrawiam serdecznie

    OdpovědětVymazat
  3. Kolorystycznie super, jeżeli to ulubione kolorki Twojej partnerki to będzie zachwycona!! Torba rewelacyjna... Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Joli, Ty se máš....Já bych se taky ráda "srazila" s nějakou stejně postiženou partičkou...Už jsem dlouho netvořila v kolektivu a začíná mi to chybět..Tak se tam měj moc hezky, že zdravím ze severu Moravy a užijte si to!
    To by mě zajímalo, která je vysazená na modrou a tyrkysovou?...hmmm???... Každopádně si na tomhle dárečku pošmákne! :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Dziewczyny, bardzo dziekuje za odwiedziny i mile komentarze!!

    Leni, jo jo, já se už také těším! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No Joli, víš, že jsme to neměly zveřejňovat... ;-)))))) Já mám tip, pro koho to asi máš, tak jsem zvědavá, jestli to uhodnu :-)) Já už mám taky hotovo. Tak zítra ahoj :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Piękny prezent.
    Miłego i owocnego spotkania Dziewczyny.
    Pozdrawiam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prezent na pewno się spodoba, bo jest śliczny :)))

      Vymazat
  8. Joli, máš něco u mě na blogu ;-)
    Ráda jsem Tě dneska poznala :-)) Pozdravuj Rozárku.

    OdpovědětVymazat
  9. Joli, máš to krásne, akurát som si pozrela fotky zo stretnutia. Rada by som vás spoznala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilo, děkuji moc! Setkání bylo opravdu moc povedené!!! :-)

      Vymazat
  10. Hello! I'm portuguese but I hope you can translate this and read my post!
    Jolana, I'm just starting in sewing. God i love the tyhis you've done! They are amazing! I only wish i had your taste for fabrics and buttons and labels! Keep on going!!! Kisses Moranguinha

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...