čtvrtek 19. ledna 2012

Ocenění od Lenky / Wyróżnienie od Lenky

Dnes jsem na svém mailu našla zprávičku od Lenky, že pro mne na svém blogu něco má. No to je jasné, že ze zvědavosti jsem okamžitě nakukovala :-) To, co tam na mne čekalo, mi vyrazilo dech, rozklepalo ruce, rozjásalo srdíčko, zatetelilo dušičkou... dostala jsem ocenění! :-)


Toto ocenění je určené pro malé blogy, které mají do 200 pravidelných čtenářů. Oceněná blogerka pak na svůj blog umístí odkaz na osůbku, která ocenění udělila, a pak ocení dalších 5 blogů. Jejich majitelkám zanechá vzkaz.

Nejdřív jsem se toho zalekla. Nakukuji na spoustu blogů a dělám to proto, že se mi líbí, hledám na nich inspiraci, motivaci, chuť vyzkoušet něco nového. Takže vybrat 5 blogů - pouze pět blogů... Nakonec jsem to udělala takto: dovařila svíčkovou, počkala, až se dopeče bábovka, odnesla vyžehlené oblečení a do výběru blogů jsem se pustila spontánně. To je totiž pro mne charakteristické. Když už nevím kudy kam... dám na první myšlenku, která bývá správná, a tak tedy ocenění posílám dál:

Barborce, protože mě baví její výběr látek, její preciznost (jsem pyšnou majitelkou kabelky z její dílničky), její hra slova a krásná fotodokumentace.

Janě, u které si vážím, že se nebojí recyklovat, nabídne tak věcem ze šatníku, či z kuchyně další děj. A navíc krásně šije a pěkně dokumentuje život své rodiny.

Ditě, která šije krásné víly. A protože doma mám dvě z její dílny... vím o čem mluvím :-) No - "mám" - s Rozárkou se o ně pěkně dělíme :-)

Iwonce, która nie boi się wypróbować nowych rzeczy a chętnie pomoże :-)

Jadzi, o której sądzę, iż szydełko jest jej pasją :-) Oprócz tego Jadzia szyje piękne rzeczy w stylu folklor.

Je mi ale také moc líto, že toto ocenění nemohu poslat třeba Cyber Julce, jejíž blog prezentuje nádherné a precizně zpracované výšivky. Ráda bych toto ocenění poslala i do Dánska na blog Barewunderbar, díky které jsem zjistila, že sever není jen o bílé a krémové barvě :-) Ale o celé paletě pestrých barev! :-) I Rachel bych tímto oceněním ráda poděkovala za její tipy a návody, které mi udělila... Mají totiž víc než 200 čtenářů. No šikovných rukou a dobrých srdcí je opravdu hodně a to mě hřeje ze všeho nejvíce!

Leni, ještě jednou děkuji! :-)


PS: a já si jdu uvařit kávu a dát tu buchtu, páč ruce se mi pořád nějak klepou :-)

7 komentářů:

  1. Gratuluję i dziękuję :)
    Nagroda od Ciebie jest dla mnie naprawdę wielkim wyróżnieniem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko , gratuluji ti ke krásnému ocenění protože ty si ho opravdu zasloužíš.. je vidět jakou radost ti udělalo protože jsi k němu napsala krásné povídáníčko. Děkuji ti od srdce za udělení ocenění právě pro můj blog až bude chvilka času hned se pochlubím ♥ také ti děkuji , že téměř nikdy nechybí u mého příspěvku tvá milá slůvka. Mějte se krásně celá tvá rodinka a hlavně Rozárka a Adámek.. pa Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji a přeji i spoustu dalších ocenění do budoucna a ještě více spokojených návštěvníků....:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Wszystkim dziekuje za mile slowa!

    Dituško a Moni, děkuji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...