úterý 18. února 2014

Adámek na cestách

Blíží se jarní prázdniny a letos to nejspíše budou opravdu prázdniny jarní, vždyť počasí je víc než nádherné na toto roční období. Ale jak se bude počasí dál vyvíjet... to je ve hvězdách. Nicméně jak zabavit děti na cestách... to už je tak trošku v mých rukách :) Dnes Vám představím, co má v baťůžku Adámek :)

Malá kapsa na Lego kostky. Jako každý kluk miluje dopravní prostředky...

... a ze všeho nejvíc letadla! :)


Tady je hotová kapsička...


... do které se krásně vejde malá "cestovní" Lego podložka, několik kostiček (ze kterých se dá postavit malé letadlo samozřejmě) a nějaká ta figurka - člověk by nevěřil, kolik to nadělá radosti :)


A když bude mít potřebu dát myšlenky na papír, je tady malý organizér...


Nevím, jak to ten náš kluk dělá, ale bleskově zjistil, že z jeho mističky, která je plná knoflíčků, zmizel tento jeden jediný :)


Uvnitř sešitek na malůvky, samolepky a ještě přibudou malé omalovánky :)



A tady je kompletní základní výbava malého cestovatele, díky které si během přestávky na naší dlouhé cestě vypijeme v klidu kávičku a sníme nějaký ten sladký doping :)


Úplně na závěr se Vám ještě musím pochlubit, kam si myšlenky budu zapisovat já :) V sobotu jsem byla na krásném kurzu "Amatérská vazba deníku". Jela se mnou Rozárka - jako milovnice papíru, lepidla a všeho okolo prostě nemohla chybět :) Každá jsme si vyrobily svůj deníček. Tady je ten můj...


Přívěsek - klubíčko s jehlicemi - mi vybrala Rozárka :)
 

Rozárka byla moc šikovná a také si dovezla deníček, který si patřičně nazdobila a už je plný obrázků :)


Kurz vedly velmi milé holky, které se nás snažily naučit, jak si takový deník od základu vyrobit. Pokud byste měli zájem o již hotový deník, určitě nahlédněte na Fler, kde holčiny najdete pod přezdívkou kaaj.

A to je pro dnešek ode mne vše. Mějte moc krásné dny! :)

Jola *


11 komentářů:

  1. Joli říkám to pořád.... jsi moc šikovná!!

    OdpovědětVymazat
  2. sometimes sewing for boys can be hard but you have chosen the perfect fabrics for Adamek! I love what you have made for him and for Rozarka too!!! yay!!!!, google translate works today :)

    OdpovědětVymazat
  3. Joli, tvůj Adámek mi tak připomíná našeho Adama v dobách, kdy byl ještě Adámek...jen neměl tak šikovnou maminku! Rozárku pochopitelně taky moc chválím, je šikulka...asi po mamince.
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Joli, Adámek je úžasně vybavený ..... přeju krásné prázdniny !!!! Marki

    PS: nádherné deníčky !!!!

    OdpovědětVymazat
  5. A to sa veru nedivím aj ja by som s takou výbavou bola tichý cestovateľ. Denníky, som sa niečo zapísala za mlada, ale takýto fajnový. Dúfam, že ešte nejaké vytvoríš, lebo ja sa strašne teším.

    OdpovědětVymazat
  6. Aduš má perfektní mobilní kancelář!:))
    Holky, vy jste si to musely krásně užít. Notýsky máte moc podařené. Něco takkvého si taky napíšu do svého seznamu že "JEDNOU"...

    OdpovědětVymazat
  7. Ajko, děkuji moc! Jsi moc hodná! :)

    Helenko, že by to bylo v tom jménu? :) No a Rozárka... snad se budeme nějak doplňovat. Jehla a háček jí zatím nic neříkají, ale lepení, kreslení... tak třeba mi bude časem dělat střihy, které se pak budu snažit realizovat na stroji :)

    Marki, děkuji moc!!! Uvidíme, jak bude. Třeba nás překvapí sněžení v Beskydech? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, krásné prázdniny, letos opravdu jarní. Jsi nesmírně šikovná - ty i Rozárka.

    OdpovědětVymazat
  9. Witaj Jolu! Cudne wszystko! Pozdrawiam słonecznie!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný fotky a líbí se mi všechny ty tvoje pidi detaily. Paráda!

    OdpovědětVymazat
  11. Jolanko, souprava pro Adámka je moc krásná. Umíš moc pěkně kombinovat látečky. Deníčky jsou super. Obě jste holky šikovné. Hezký zbytek víkendu. Anny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...