pátek 28. června 2013

Prázdniny

Tak už nám začaly :) Rozárka dnes dostala své první velké vysvědčení a samozřejmě velká radost - samé jedničky! A protože sliby se mají plnit, šlo se do hračkárny...



Adámek si také přišel na své. Za odložení plen. Ze dne na den. Očekávala jsem u něj, že to bude složitější.  Ale přišla vedra, nasadili jsme trenky s autíčkem a máme po starostech :) Je moooc šikovný! A tak odměna je na  místě...



A do oblíbené pekárny :)


Pomalinku, ale jistě se připravuji na podzimní jarmark. Nervózní jsem už teď, co Vám budu povídat, ale snad si neustřihnu ostudu :)



Přední díl ...


... oblíbené cedulky ...


... a zadní díl


A bude i menší verze pytlíčku ...


... upotřebila jsem čtverečky 4 x 4 cm. Nevěděla jsem, že kdy takovou titěrnost ušiju :)


 A na závěr třešnička na dortu. Rozárka se jala zvěčnit svou oblíbenou kočičku ...


A jak Vám začaly prázdniny? :)

Přeji krásné léto, slunečný čas a moře dobré nálady :)

Jola *


15 komentářů:

  1. Gratulace k jedničkám!!! Přeji krásný prázdniny plný pohody.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja by som rada prázdniny, to bolo tak super. Máte doma oboch šikulky, vlastne aj s tebou, jarmark musí dopadnúť dobre, neboj. My máme budúci týždeň výstavu patchworku, tak som tiež nervózna ako to všetko dopadne.

    OdpovědětVymazat
  3. U nas też od dziś są wakacje :). Gratuluję Rozarce bardzo dobrych wyników! U nas jest odwrotnie: jedynki są najgorsze, a najlepsze szóstki :)
    Cudny ten woreczek z kwadracików! Czy dobrze zrozumiałam, że kwadraciki mają po 4 cm? Jak zszywać takie maleństwa???
    pozdrawiam i życzę dużo słoneczka

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluję Rozarce takich pięknych wyników w nauce, a Adasiowi pożegnania z pieluchami, też bym już chciała by Tymek się z nimi pożegnał, ale jeszcze na to za mały :) prace piękne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vysvědčení překrásné, Rozárce gratulujeme!!! Adámek je opravdu velký šikula, my se s oběma ratolestmi trápili měsíce :o( pytlíčky jsou překrásné, ten růžový je parádní! A nakreslená kočička, to jsem si sedla na zadek... to fakt nakreslila holčička z první třídy? Padáááám! Nádhera!!!!! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  6. Joli ..
    Rozárka je šikulka a moc pěkně i kreslí!!na svůj věk je moc šikovná!!!k vysvědčení posílám potřesení tlapkou :-))a Adámek je šikulka ..jsem zvědavá jak dlouho budou plíny u našeho Kubíka je šikovný ,ale to aaa mu nějak nejde spíš má suchou plenu a mi odchytáváme :-))má dva až koncem listopadu tak nevím?? asi má čas ??....ale za to moc krásně mluví ..tak asi to má trošinku rozdělené ,že nebude všechno po našem :-)) přeji Tobě i dětem krásné prázdniny a těšení na jarmark..bude úspěch neboj !!!máš to moc krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak za takové vysvědčení si Rozárka rozhodně dárek zasloužila! Je moc šikovná, škola jí určitě půjde sama od sebe dobře. A nádherně kreslí. Tvé šití se určitě na jarmarku bude moc líbit, toho se nebojím.

    OdpovědětVymazat
  8. gratuluję Rozarce i dumnej mamie! Talent macie obie! Dobrych, jasnych dni życzę!

    OdpovědětVymazat
  9. Katko... i vám krásné prázdniny!

    Leni... děkuji! U nás to naštěstí s oběma šlo dobře. U Rozárky jen s tím rozdílem, že tu jsem musela hlídat, nehlásila. Naopak u Adámka jsem to čekala náročnější... a ejhle - je to zodpovědný kluk :) Ano ano, obrázek vyšvihla skutečně Rozárka :)

    Ttalbi... náš Adámek si dal také na čas. Na nočník se nechal usadit, ale plenek se vzdát nechtěl. Pak přišla vedra a je hotovo :) Všechno chce svůj čas. A pokud máte doma povídálka - beru na víkend. Naše děti pusu nezavřou, uvítala bych pro ně parťáka, už jim občas nestačím :)

    Danielko... moc děkuji za milý komentář. Sice se mi tady z neznámých důvodů nezobrazil, ale do mailu si cestu našel :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jolanko, oběma dětem gratuluji k obr úspěchu, Rozárce navíc k výtvarnému talentu!
    A tvoje šití - myslím, že potřebuju jít na ten jarmark!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Pretty projects!! I think you will have a very successful fair! Did you or Rozarka draw the Little Pet Shop? what an artist!! yay for Rozarka for her outstanding report!! I have a blog friend in Prague this week and she has taken some beautiful photos!! and of course, thought of you as i looked at them :) Have a fun weekend!!

    OdpovědětVymazat
  12. Your teeny tiny patchwork bags make me smile. Love the perfect straight-line quilting!

    OdpovědětVymazat
  13. Joli,
    Rozárka ti dělá jen samou radost .... má moc krásné vysvědčení a hezky maluje ... Adámek si odměnu taky určitě zaslouží ... u kluků nebývá odnaučování od plen, tak jednoduché jako u holčiček ... jsou to holt "pohodlní chlapi" .... pytlíček je moc hezký, s ním si určitě ostudu neuděláš, ba naopak .... přeju ti krásné prázdniny ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  14. Joli, ta titěrná taštička je nádhera! Taky bych takovou chtěla... na pastelky :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Švagr jednou při pohledu na to samé vysvědčení naší dcery prohlásil: "..taková nuda..." :o))) Samozřejmě velké slečně gratuluju a jen tak dále, Rozárko!:)
    No a z Ádi už je tedy chlap! (..chápu dobře, že kdyby na trenkách nebylo autíčko - byly by dál plíny? :o))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...