neděle 30. června 2013

Na letišti

Ne ne, nikam necestujeme. Aspoň zatím ne. A až to bude - určitě to nebude letadlem :) Na letišti jsme byli, protože manžel je hobby modelář. Pravidelně s ním jezdí Rozárka. Adámka jsme vzali poprvé. Přeci jenom na letišti panují přísná a hlavně bezpečnostní pravidla. Nejezdí tam pouze hobby modeláři, ale létají tam i normální civilní letadla či rogalisti... prostě letiště se vším všudy :) A jak takový náš večerní výjezd vypadal?

Rozárka prostě ví, že když je táta na dráze, je lepší ho nerušit. Zasedla tedy ke svému stolečku (ano ano, vozíme si i stoleček a opravdu nejsme jediní!) a jala se portrétovat jednoho z pilotů...


To letadlo vlevo - myslím, že to všichni poznáte, ale kdyby přeci jenom - jedná se o model P-51 Mustang :) Manžel prohodil nějakou poznámku o tom, že technické detaily s Rozárkou ještě důkladněji probere :)
 
 

Adámek se také snažil zabavit pastelkama... No, mistr malíř to nebude :)


Ale není všem dnům konec. Třeba z něj vyroste zdárný technik. Rozhodl se totiž, že trošku přiopraví své rozbité letadlo...


Navíc se dostal k opravdickému nářadí. Žádné ty plasty pro malé děti, ale opravdický klíč a šroubovák!


Ano, vidíte správně, snaží se zakamuflovat fakt, že urval ocas...


A tady už ho trošku bere nuda. Takového prostoru kolem, a on musí sedět na bedně s nářadím. Ale ...


... konečně nastala chvíle, kdy se letiště uvolnilo, rogalo si někam odletělo, civilní letadlo definitivně přistálo a my zbyli jediní na dráze... děti měly volnou ruku





A tak nějak tedy vypadají naše ranní, či večerní výlety na letiště. A až Adámek trošku povyroste, dostane rozum a nebudu ho muset tahat z dráhy, aby mu na hlavě něco nepřistálo, nebo případně aby on nepřistál někomu na křídle - no, prostě si tam vezmu nějaké to štrikování, háčkování či šití :)

A kratičké video

Věřím, že Vaše dny jsou stejně tak veselé a pohodové :) Mějte krásný čas!

Jola *

11 komentářů:

  1. Parádní výlet:) A Rozárka kreslí krásně. I to letadlo náhodou.)

    OdpovědětVymazat
  2. Kreslení techniky budeme trénovat:-). Každopádně Rozálka zlepšila své hody a až naučíme její éro pořádně létat, bude to ještě lepší:-). Adam zatím stíhá likvidovat házecí modely rychleji, než já vyrábět - asi rezignuju a koupím mu něco podobného, co má Rozálka.
    A budu mít víc času na jiné stroje:-).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Joly, zdravím tě a napíši ti všechno sem, ikdyž to bude k více článkům... Moc se mi líbí tvá nová taštička, máš ji skvěle vymyšlenou, ušitou a zase se mi moc líbí to prošití!Je jednoduchá a přesto působivá, s hezkozu patchworkovou vsadkou! Pak se mi moc líbí kresby Rozárky, má asi docela talent - tatínka nebo pilota nbakreslila nádherně a tu kočičku podle hračky taky úžasně! A moc ti gratuluji k šikovné dcerce, vysvědčení má moc pěkné! Tak krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
  4. What a fun family day!! Everyone in your family is an artist!! Cute little pictures of Adamek working on the plane!! Both of your kids are wearing such cute hats!!

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak krásne keď sa rodina dokáže v koníčkoch takto podporovať a tráviť takto čas spolu, pre decká to budú isto nezabudnuteľné okamihy z detstva.

    OdpovědětVymazat
  6. Iri... děkuji :)

    Ajko... ano ano, bylo to parádní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, Jahůdky! Tak to máte príma koníček (teda spíš taťka, že), to se jednomu hned tak nepoštěstí se dostat na letiště jako vám.

    OdpovědětVymazat
  8. No bezva výlet! Myslím, že už je vidět, které dítě je na koho z vás podobné:)))

    OdpovědětVymazat
  9. u Was wakacje nigdy nie mogą być nudne! Brawo!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jolanko, sedla jsem si k internetu protože manžel právě letí letadlem z Amsterodamu do Prahy a tak sleduju to jeho letadlo jak se blíží domů na flightradaru , a přitom koukám na pár mě milých blogů , takže když jsem rozklidkla co je u Vás nového a tam bylo napsáno na letišti musela jsem se smát :-)) koukla jsem i video Rozázka je veliká holčička a Adámek taky hrozně vyrostl.. mějte krásné prázdninové dny moc Vás zdravím pa Dita

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...