pátek 1. února 2013

Organizér / Organizer

Když už jsem v předchozím postu na sebe prozradila, v čem nejraději chodím, tak v těch intimnostech budu pokračovat a prozradím Vám svou další úchylku :) Miluji vše, co je spojené s papírem (pozor: absolutně sem nepatří složenky!). Miluji ručně psané dopisy, miluji posílat/dostávat pohledy z dovolených... Mám to opravdu moc ráda. Protože to znamená udělat si čas, zastavit se, sednout ke stolu a pustit se do psaní... no, není to v dnešní uspěchané době fajn?
A tak jsem se pustila do šití malého organizérku, který může posloužit buď na pohledy, dopisy, či pro diářek, vejdou se i vizitky... Je to můj první pokus a určitě se pustím do dalšího :) Tento už má svou majitelku a tak směle vkládám fotečky :)

W poprzednim poście ujawniłam, w co lubię się ubierać. I tym razem coś o sobie powiem :) Lubię wszystko, co  ma coś wspólnego z papierem (uwaga: nie wliczam różnego rodzaju rachunki w skrzynce pocztowej!). Bardzo lubię ręką pisane listy, lubię otrzymywać/wysyłać kartki... naprawdę bardzo to lubię. Znaczy to zatrzymać się, usiąść do stołu i zabrać się do pisania... czy nie jest to przyjemne w współczesnym przetechnizowanym świecie?
Więc zabrałam się do szycia organizeru, który może posłużyć do przechowywania kartek z urlopu, czy listów. Są kieszonki do ukrycia wizytówek... Na pewno wezmę się do uszycia dalszego. Ten już jest u swej właścicielki, więc mogę ujawnić zdjęcia :)






Včera večer po návratu z jógy (ano ano, začala jsem se sebou něco dělat) jsem se pustila ještě do pečení. A pokud někdo máte chuť se přidat a ochutnat švestkovou buchtu... jste vítání :) Krásný den! Já jdu skládat medvídka :)

Wczoraj wieczorem po powrocie z jogi (tak tak, wreszcie zaczęłam coś ze sobą robić) zabrałam się do pieczenia. Jeżeli ktoś ma ochotę skosztować ciasta z śliwkami... serdecznie zapraszam :) Życzę miłego dnia! Ja idę ubierać misia :)




Jola *

13 komentářů:

  1. To je zase tak krásně vypracované :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nazdar, Jahůdkové! Organizérek je tedy setsakramentsky povedený a nad buchtou se mi sbíhají sliny :o) hezký víkend, L.

    OdpovědětVymazat
  3. Joli, krása .... ten organizér se ti moc povedl .... je úžasný ..... i buchta vypadá lákavě ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Też uwielbiam dostawać listy ręką pisane :)
    A organizer jest super :)
    Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  5. Šárko, děkuji :)

    Leni, dojdi na buchtu, ještě něco ke kávičce zbylo :)

    Marki, děkuji :)

    Jadziu, mam dwa ogromne pudla, w ktorych ukrywam listy od blizkich mi osob. Takie moje skarby :) To same robie dla Rozarki :)

    OdpovědětVymazat
  6. Joli, moc, moc se mi líbí organizér, má úplně šmrnc! A koláč bych hned ochutnala!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný organizér. I taška a vlastně všechno... Ten oblíkací medvídek je super, zrovna včera jsem na podobného koukala, jestli ho nepořídit. Má u dětí úspěch?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) No, naše děti jsou všeobecně skládací. Rozárka má ještě takovou tu medvědí rodinku a u toho dokázala neskutečně dlouho sedět. Adámka to také moc baví. Vždy něco sestaví a donese ukázat. Když si hraje s tou medvědí rodinkou, tak vyžaduje spolupráci buď Rozárky nebo mou. Ale oni milují i puzzle... tak pokud Tvé děti jsou na tom obdobně... doporučuji :) Bereme to i na dovolenky :)

      Vymazat
  8. Joli, ten je krásný! Moc krásné látečky jsi zkombinovala :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak ten organizátor je perfektní.....

    OdpovědětVymazat
  10. I love seeing what you're making. The organizer will truly be cherished by your friend. Ah, the plum cake! I miss it so much. We don't get any plums like that to even try and make it here. Zdenek has to accept that I can only make him kolache. Maybe I'll make him some tomorrow and share back with you!

    OdpovědětVymazat
  11. I love this organizer soo much Jolana!! I hope you will consider making a tutorial so we can all make one. Good job going to yoga and then enjoying some plum cake (it looks delicious!!). Hope you have a wonderful week!!

    OdpovědětVymazat
  12. Thanks for stopping by my blog today to see Gina's post! It also led to me discovering your blog and I've enjoyed what I've seen so far. I wish that I spoke Czech, because I think some things get lost in translation (especially with google translate), but besides English I only speak German. I can relate to the plum cake though. It's just not the same here.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...