sobota 4. srpna 2012

Léto u nás / Lato u nas

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny. Ani nevím, kdy to tak rychle uteklo?! Srpen poběží asi ještě rychleji. Od pondělí Rozárka nastupuje na příměstský tábor s Wattsenglish. Byla už loni a moooc se jí líbilo. Také nás čeká dovolená. A hlavně... musíme pořídit školní brašnu! Ano, od září nás čekají novinky :-)

Wakacje wskoczyły do swej drugiej połowy. Nawet nie uświadamiam sobie, kiedy to tak szybko poleciało?! Prawdopodobnie sierpień też tak szybko minie. Rozarka w poniedziałek rozpoczyna półkolonie z Wattsenglish i już nie może się doczekać. Była już w zeszłym roku i... bardzo zadowolona. Też wyjedziemy na urlop. Ale przede wszystkim... musimy kupić plecak do pierwszej klasy! Tak, od września Rozarkę czekają nowości :-)











Krásné a slunečné léto!
Piękne i słoneczne lato!

Jola *

9 komentářů:

  1. Życzę Wam cudownych wakacji. Rozarkę czeka wiele wrażeń. To ważny moment w życiu dziecka. Czy mogę poprosić o kawałek ciasta? Wygląda pysznie. Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bardzo serdecznie zapraszam, Agus! Czy kawa czarna, czy z mlekiem, a moze herbata? :-)

      Vymazat
  2. Piekne lato u Was jak i u nas, pogoda on dwóch tygodni nas rozpieszcza;) Domyślam się że tak jak i Rozarka tak i Wy rodzice bardzo przeżywacie moment pójścia jej do pierwszej klasy, bardzo wzruszający moment;))
    Życzę Wam cudownych wakacji;)
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Justynko, masz calkowita racje! Moze ja jestem bardziej nerwowa od Rozarki. Ona to sie cieszy :-) Mam nadzieje, ze trafi jej dobra klasa i dobra nauczycielka. Pa

      Vymazat
  3. jé, víno máš teda nádherný..... to vidět manžel, tak těžce závidí:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Your pictures makes me want to come back to Czech! My mother in law made the plum cake that last time we visited. My husband is from Zubri and all his family still lives there. He is actually going for a visit this month. I am an American who married a Czech, Zdenek. He has lived in United States since 1986 and is hoping to move back to Czech in the next 5 years. That will be very interesting for me since I don't speak the language. I enjoy visiting your blog.

    OdpovědětVymazat
  5. No mě picne! U vás na jaře nemrzlo? My nemáme ani švestky (a ty, co začaly modrat začaly i padat, takže prd, velebnosti...) Hroznů máme asi 8 ks, hortenzie jen listí.. No tak příště snad...
    A vy jdete za měsíc do školy? Jůůů - to bude starostí! Ale krásných... Ráda vzpomínám (kromě matiky)

    OdpovědětVymazat
  6. Jolanko, víno závidím - my máme ještě celé zelené a prťavé - nebydlíš ty v nějaké jiné zemi? A dobře s Rozárkou vyberte aktovku - dneska mi volala neteřinka, že už má vybranou a koupenou - jde také v září do první třídy. Tak jí budu muset o víkendu omrknout a pochválit. Určitě si vybrala pěknou, stejně jako Rozárka.

    OdpovědětVymazat
  7. No, vinohrad bude potřeba rozšířit:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...