čtvrtek 6. října 2011

Až se zima zeptá... / Kiedy zima zapyta się...

Až se zima zeptá, co jsem dělala na podzim, mohu s klidným svědomím říct, že jsem šila, pekla, čekala na látky a... pletla :-) Doma mám dost zbytkové příze a tak jsem volné večery vyplnila pletením něčeho užitečného - čepici a nákrčník pro Adámka. Adámek není moc dobrým modelem, u čepice ještě jakž takž neprotestoval, s nákrčníkem už to bylo horší :-) Neva, vyzkoušela jsem ho na Baby Born a došla k závěru, že by nebylo špatné uplést ještě pončo pro panenku. Rozárka mi pořád připomíná, že Ježíšek nosí dárky i panenkám, tak... jsem rozšířila seznam úkolů :-)

Kiedy zima zapyta się, co robiłam jesienią, mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć, że szyłam, piekłam, czekałam na tkaniny i ... robiłam na drutach :-) W domu mam zapasy różnych resztek, więc wolne wieczory poświęciłam na pracę czegoś naprawdę użytecznego - komplecik dla Adaśka. Adaś nie jest zbyt cierpliwym modelem, czapeczkę jeszcze pozwolił sobie założyć, ale gorzej już było z ocieplaczem na szyję :-) Nieważne, wypróbowałam na lali Baby Born :-) i doszłam do wniosku, że dla lali mogłabym jeszcze zrobić ponczo. Rozarka często przypomina mi, że nawet lalki powinny mieć prezenty pod choinką, więc dopisałam do listy zadań :-)

Přeji hezký podzimní večer a děkuji za návštěvku! :-) / Miłego jesiennego wieczoru życzę i dziękuję za odwiedziny! :-)



A trošku podzimní nálady z naší zahrádky :-) Dnes bylo opět nádherně!!! / I trochę jesiennych zdjęć z naszego ogródku. Dzisiaj ponownie było bardzo pięknie!!!

9 komentářů:

  1. Bardzo ładny komplecik :)a jesień w ogródku masz piękna :)

    OdpovědětVymazat
  2. śliczny komplecik:) Pozdrawiam serdecznie:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko ty jsi šikulka a malému čepička moc moc sluší.. Krásné dny ♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Dituško, děkuji moc! Dneska ráno jsem Adámka do toho navlekla... no, bránil se chlapec, ale vypadal jako zimní skříteček :-)

    Dziękuję za miłe komentarze!

    OdpovědětVymazat
  5. NO W TAKIM OCIEPLACZU TO SYNKOWI ZIMA NIE STRASZNA:)))

    OdpovědětVymazat
  6. Čepička i pončo jsou perfektní. I u nás Ježíšek musí nosit dárky panenkám a plyšákům - bohužel moje malá jich má pořádnou sbírku, tak obvykle dostane jenom část z nich. Holt některé občas zlobí....

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, děkuji za milý komentář! :-) Nákrčník je zatím stále Adámka, pro vlnu na pončo se s Rozárkou chystáme. On to sice nosí Ježíšek, ale Rozárka mu pomáhá s výběrem některých komponentů :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ZDRAVÍM, MOC HEZKÝ BLOG.
    ZASE DOJDU NA NÁVŠTĚVU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  9. Nákrčník je nádherný a podzimní foto taky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...