pondělí 7. ledna 2013

WIP hvězdné deky / WIP gwiazdkowego quiltu

Pokračuji. Nejde to tak rychle, jak bych si přála, ale jde to. Manžel mi nadělal šablonky, ale já si bohužel na ně sehnala až příliš tvrdý papír :-( No a šetřit se musí, takže je přeci nebudu vyhazovat. Prsty jsou rozpíchané, ale za ty hotové hvězdy to přeci stojí :)

Kontynuuję. Nie udaje się tak szybko, jak by mi się podobało, ale jakoś idzie. Mąż przygotował mi szablony, tylko że ja sobie kupiłam za twardy papier :-( Trzeba oszczędzać, więc rzecz jasna, szablony wykorzystam, tylko już mam palce obolałe od igły. Nieważne, wynik będzie dobry!


Jedna z dalších hvězd... česká kytičková látka plus látka od Moda Fabrics z kolekce Petite Odile - a sluší jim to spolu, že? :)

Jedna z dalszych gwiazd... czeska tkanina w kwiatki i tkaniny Mody Fabrics z kolekcji Petite Odile - i fajną parę tworzą, prawda?


Jedna noční... čaj na doplnění tekutin, káva na povzbuzení (ono kávu piju, i když povzbudit nepotřebuji... jsem tak trošku závislák, ale jen v dobrém)

I zdjęcie z nocnego szycia... herbatka, bo trzeba pić, kawa, bo trzeba energii (chociaż ja kawę uwielbiam i piję ją nie tylko dla potrzeby energetycznej) :)


Rozárky poklady. A občas si mohu něco vybrat! Je to paráda mít doma knoflíkového fanouška, aspoň si v "knoflíkárně" (jak Rozárka říká galanterii) nepřipadám divně :)

Bogactwo naszej Rozarki. A czas od czasu i ja mogę sobie coś wybrać! Jest super mieć w domu takiego guzikowego fana, przynajmniej w pasmanterii nie czuję się tak dziwnie, zawsze wybieramy razem :-)


A všudypřítomné Lego stavby... tentokrát jedna pro pejska a kočičku

I wszędzie obecne Lego budowle... tym razem dla pieska i kotki


A náš malý povaleč v oblíbené poloze s oblíbeným kočičákem

I nasz mały urwis w jego ulubionej pozycji z ulubionym kotkiem


Také jste začali nový rok nějakým novým projektem?
Přeji Vám pohodové a příjemné dny :-)

Czy też rozpoczęliście nowy rok z nowym projektem?
Życzę Wam miłych i pogodnych dni :-)

Jola *

13 komentářů:

  1. Piękne materiały. Efekt końcowy na pewno będzie wspaniały. U mnie Nowy Rok to na razie głównie kończenie starych projektów ;) ale coś nowego pewnie też będzie :)
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Joli, ty tvoje hvězdy mě moc baví ..... jsem moc zvědavá na konečný výsledek .... když byli kluci menší Duplo se u nás válelo všude, byla to ta nejvděčnější hračka, stavělo se z něj neustále,..... teď už jsou kluci větší tak u nás frčí Lega, jejichž názvy neumím vyslovit natož napsat, :-):-):-) ..... přeju ti krásný zbyteček pondělí .... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Joli, hvězdy se pěkně rýsují....paráda. Na kávě a čaji jsem také závislá. Co mám nový kávovar, dělám si i tři kávičky za den. Naštěstí tam jde navolit velikost šálku a síla kávy, takže ty moje tři jsou jak jedna normální. Rozárka má krásnou sbírku. A co se týče LEGA? Máme doma krabice Samla z Ikea. Ty největší a už jsou plné tři. Samé Lego Duplo. Hlavně, že to kluky baví. Píšu záměrně kluky, protože už i Šimonek si s ním rád hraje. A to mu ještě není rok. Prckovi závidím, také bych se občas ráda povalovala jen tak....:-D

    PS: Pustila jsem se hned do velikonočních projektů, protože každý rok zaspím. Rozešila jsem taštičky na nadílku, ale uvědomila jsem si, že se prvním musím pustit do kostýmů na maškarní. Tak asi bude změna plánu....:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou ti to jde rychleji než myslíš, u mě by to bylo na pár let.... pravděpodobně by jí po mě dodělávala ještě vnoučata:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Jadziu, tez bym znalazla stare niedokonczone projekty... niestety, ale na pewno znajde czas na ich dokonczenie, gdyz szablonki narazie robie wciagu dnia tak, jak mi pozwoli Adas a szycie na maszynie zostawiam na wieczor.

    Marki, já doufám, že nám Lego Duplo vydrží :) Rozárka bude mít brzo sedm let, ale jaké parádní stavby z něj dělá (a kupodivu v nich dokážou bydlet i Lego Friends) :)

    Moni, ten kávovar ti závidím a protože jsem kávomilec, tak neuvěřitelně moc ti přeju, ať ti krásně slouží! No a ať žijou změny, viď? :)

    Ajko, já si dala limit do konce roku, tak schválně :)

    Moc děkuji za milé návštěvy!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jolanko ty hvězdy jsou úžasné, obdivuji tvou trpělivost a práci se šablonkami, to já bych asi nedala .-)) a lego duplo máme doma taky všude neboj miluju když po tmě na nějaké šlápnu třeba židlička se mi včera večerb připletla pod bosou nohu hned 3 krát mějte se krásně pa Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlápnout si na lego je výborná věc, viď? :) Dituško, děkuji za milou návštěvu!

      Vymazat
  7. you are making good progress on your stars; they are very pretty!! love your photos of your every day life! Your son seems like a happy boy with his cute cat! Hope you have had a good day!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, tak jsem ti to tady zkoukla, moc se mi u tebe líbí! Jsi moc šikovná a máš krásné děti.
    Děkuji za návštěvu na mém blogu, hned jak bude fungovat aplikace pravidelní čtenáři, budu tam :o)
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuji za krásnou návštěvu a milý komentář! Krásný večer i tobě! *

      Vymazat
  9. Joli ..bude to nádherná deka !!!už se na ni těším ....máš spoustu krásných nápadů ... dětičky rostou jako z vody :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Přidávám se, moc krásné stránky. A ty šité věcičky! Mně by též trvaly věčnost, takže moc obdivuju trpělivost, zručnost a vytrvalost všech patchworkových/tilda žen. A přeju krásný tvůrčí rok!

    OdpovědětVymazat
  11. Táni, k.larko.. děkuji za milé návštěvy!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...