pátek 25. ledna 2013

Swap

O procesu mé hvězdné deky jsem už psala. Nenapsala jsem však, že se mi ozvala velmi sympatická Gina, která mi nabídla své látky na zhotovení hvězdy! Je to velmi milé, že? Moc mě to potěšilo a domluvily jsme se na malém swapu. No a její balíček už dorazil a s Rozárkou jsme měly rázem druhé Vánoce :) Udělala jsem aspoň pár foteček, aby jste se mohli i Vy pokochat :)

O szyciu gwiazdkowego quiltu już pisałam. Jednak nie wspomniałam o bardzo miłej propozycji sympatycznej Giny, która zaproponowała mi przesłanie kilku tkanin do uszycia gwiazdki. Bardzo miła propozycja, prawda? Uzgodniłyśmy więc taki mały swap. Jej paczuszka właśnie dotarła. No i z Rozarką miałyśmy drugą Wigilię :) Zrobiłam kilka zdjęć...


Takové látky jsem si vždycky přála, ale něco podobného jsem neobjevila v žádném českém e-shopu :(

Takie oto tkaniny zawsze sobie życzyłam, tylko nie udało mi się znaleźć je w ofercie czeskich on-line sklepików :(


Z těch budu vybírat na hvězdu. Rozárka mi sice pokukuje po třešničkové a žluté s červenými kytičkami, ale my se nějak domluvíme :)

Z tych tkanin będę wybierać na gwiazdkę. Rozarka ma smaka na czereśnie i żółtą tkaninę z czerwonymi kwiatkami, ale jakoś się umówimy :)


No a tohle je opravdu pohlazení pro mé oko (o Rozárce samozřejmě mluvit asi nemusím). Umíte si tyto nádherné roztomilé myšky nebo srnky představit na malém hexagonku nebo jako součást malé patchworkové tašky či podložky? Já rozhodně ano! :)

No i to naprawdę coś dla mnie (o Rozarce chyba nie muszę wspominać). Czy potraficie sobie wyobrazić te kochane małe myszki czy sarenki na malutkim hexagonie, czy może patchworkowej torebce czy podkładce? Ja zdecydowanie tak! :)



A tyhle mufíny... a sladká kola...

A te muffiny... i słodziutkie rowerki...


V balíčku byly ještě další krásné látečky na drobné projekty a krásná razítka na tvoření a samozřejmě milé psaní... Už je Vám jasné, proč mám druhé Vánoce?! :)

W paczce były jeszcze inne piękne tkaniny na różne małe projekty, piękne pieczątki i oczywiście liścik... Już rozumiecie, dlaczego mam drugą Wigilię?! :)



Gina, thank you so much for your kindly offer and for your cute package!


Všem Vám přeji krásný a pohodový víkend a milé (nejenom) virtuální přátelé!

Wszystkim życzę piękny i spokojny weekend i miłych (nie tylko) wirtualnych przyjaciół!

Jola *

6 komentářů:

  1. Joli, úžasné látky .... nádhera .... ta "muffinková" je můj favorit .... je úžasná ... a ta s těmi "nápisy":-):-):-) .... a ta "myšková" ..... krááááása ...... umím si představit tvoji radost, když jsi balíček otevřela .... už se moc těším, co z nich "vyčaruješ" ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. I am so happy you and Rozarka had a fun time opening the package! I hope you will have fun, too, stitching stars, hexagons, little pouches, and whatever you are inspired to make. We had a busy basketball tournament this weekend so no sewing time. Hoping to do a little sewing this week. Have a great week Jolana!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se nedivím, že ti to udělalo radost! Takové malé šikovné věcičky se hodí vždy a odlišné látky na hvězdy taky...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...