neděle 17. srpna 2014

Work space...

Pamatujete si příspěvek, ve kterém jsem Vám představila svůj "vintage" stůl? Původně jsem se radovala, jaké krásné šicí místečko budu mít ...


... ale musela jsem kriticky uznat, že na šití mám opravdu málo prostoru a opět jsem přesídlila do jídelny. Neva, stůl posloužil i jinak. Vítejte v mém pracovním koutku :)


Nové plechové cedule. Můj sen :) Tyhle doplňky prostě můžu, takže mám rovnou dvě :) ...


 ... Nezbytnosti na stole - miska plná drobností a podložka pod hrníček. Barevná - jak jinak :) ...


... Washi pásky. S Rozárkou máme každá maličkou sbírku a spravedlivě se dělíme :) ...


... Knoflíčky od Rozárky - nejen pro scrapbooking ...


... Nesmí také chybět nějaká ta roztomilost, že? :) A nádherně barevné nůžky s různým tvarem střihu. Škoda, že tak dlouho ležely ve skříni ...
  

... my work space ...


... Ještě tam něco chybí, že? Ano, hledám nějakou poličku či regálek... prostě něco na další drobnosti. Bazárky jsou teď oblíbeným cílem našich výletů :) Ještě že naše děti jsou malí vetešníci :) ... 


... A na konec panenka, kterou mám od svých tří let! Kdysi dostala jméno Sazinka. Ten, kdo si pamatuje pohádky z konce sedmdesátých let minulého století (uff, to zní strašně!), tak si určitě pamatuje večerníček o malém kominíkovi Sazinkovi :) Jo jo, on je to kluk, pravda. Ale proč by se tak nemohla jmenovat panenka, že? :)
Sazinka hned vedle stolu dohlíží na mé nedodělávky ...


Tak, toliko ode mne z mého pracovního koutku. Příště opět barvičky :)

Mějte nádherné dny, mějte se moc pěkně!

Jola *

18 komentářů:

  1. Jolanko, máš krásný pracovní kouteček. Já také šiji v jídelně. Je to jediný velký prostor, jinak se nikam nevejdu :-) Podložka pod hrneček je krásně barevná. Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, děkuji moc! Ano ano, není nad jídelní stůl. Nebo taková samostatná pracovna... ale to bychom museli mít nafukovací dům :) I Tobě krásné dny!

      Vymazat
  2. Ahoj, plechové cedule miluju taky, ale žádnou ještě nemám. Koutek je super a je kráásně uklizený, to já mám veliký nepořádek :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, občas se mi tvoje maily vracejí, tak zkusím i sem. Pokud chceš nějakou cedulku, mohu doporučit allposters.cz Občas mívají zajímavé slevy, i když termín dodání je delší, protože to stahují přímo ze zahraničí. Ale je na ně spolehnutí :)

      Vymazat
  3. Jolanko, koutek je to nádherný a kouzelný. Také jsem na věci, které mají duši, miluji poličky s těmito dárky nebo suvenýrky z cest. A umíš s láskou a nadšením o svých zálibách a dětech psát!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný koutek a stůl parádní.Plechové cedulky paráda.Pomalu si sbírám harampádí na šicí koutek v obýváku,což manžel zatím moc nechápe:-)Nemohla jsem si nevšimnout šicího stroje.Pátrám po novém a tento mají zrovna v nabídce...jste s ním spokojená?Má i steh na našívání aplikací přirovnala bych ho k ručnímu stehu smykovacímu?Děkuji a přeji krásný den

    OdpovědětVymazat
  5. what a happy workspace and so perfectly you!! your signs are amazing, i love them!! i hope you can find a cute little shelf to complete your space :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno jako vždy krásné, barevné a veselé! Nejvíc ze všeho mě dostala ta sbírka barevných nůžek!!! Jsou každé jiné (myslím jako tu stříhací část - vlnovky, zuby, ...) a případně odkud jsou?
    Mějte se krásně!
    RD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi, moc moc děkuji! Ano, nůžky - každý střih je jiný. Bohužel nevím, kde jsem je kupovala, dlouho stály ve skříni, ale součástí byl i ten dřevěný stojánek. Ale ani stojánek, ani nůžky nemají značku, abych vyčetla výrobce :( Tak snad google pomůže :) Krásné dny!

      Vymazat
  7. Krásný kout! A ty cedule, no nádhera!
    Na takovém místě budou vznikat samé krásné věci!
    Moc zdravím Jolanko, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful corner Jolana. The metal sings really add a lot of charm to your space. Have fun creating in your new space.

    OdpovědětVymazat
  9. Joli koukám na to množství nůžek .... to jsem si myslela, že jich mám hodně:-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Witaj Jolu! Piękne miejsce do pracy! Prześliczne te metalowe tabliczki - fajnie się komponują z całością:) Pozdrawiam serdecznie:)

    OdpovědětVymazat
  11. aky super carovny kutik si si tam spravile, tie cedule su perfektne a tiez vsetky drobnosti a babika, no parada :)

    OdpovědětVymazat
  12. Piękny kącik :). Śliczne te tabliczki, świetna ozdoba :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Joli, nádherný koutek !!!! Ty cedule jsou překrásné .... hlavně ta se špulkami ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...