sobota 14. června 2014

Vítejte u Rozárky


Dnes jsme u Rozárky vrtali nové stropní osvětlení, pak nástěnku, pak jsem gruntovala... a tak bylo docela vhodné ten dočasný pořádek zachytit fotoaparátem :) Takže... pojďte dál...


Nová nástěnka se brzy dočká dalších LPS magnetků (ta malá zvířátka). Jen je musíme Adámkovi nějak nenápadně vybrat z jeho taštičky :)

Na obrázku níže vidíte poličku plnou postaviček ze série "Cube craft". Utírat u Rozárky prach - to je opravdu zážitek. Za postavičkama je ještě celé stádo soviček.


Pohled na pracovní koutek - krásně uklizený. Jen na chvíli, než naše tvořilka vytáhne své deníky, obrázky, lepidlo... a pustí se do práce :) Obvykle úklid dělám za pochodu s Adámkem za zády a neustálým komentářem: "už máš konečně hotovo?" :) A tak dnes jsem si to maličko vychutnala :)


A pohled do spacího koutku. Tam mám ještě možnost se realizovat :) Dva polštářky jsou slíbené, jen se do nich pustit. Také nějaký ten obrázek/fotka na zeď... a hlavně asi nějaký molitanový mantinel na zeď, páč ta naše holka má děsně divoké sny :)


Lehce nenápadně jsem i zredukovala počet zvířátek v posteli. Když se totiž jdu na Rozárku podívat v noci, na polštáři vidím jen záplavu vlasů a hodně plyšáků. Tak dnešní noc uvidím Rozárku celou :) :)


A na druhé straně pokojíku je ještě komoda na oblečení s elektronikou. Ano ano - v neustálém provozu CD přehrávač na písničky či mluvené slovo, a občas jede i malá TV na pohádky. To ale ještě musíme nějak přeupravit, ukrýt kablíky..., takže zatím jen pohled na stůl, který jsem chtěla zabrat Adámkovi do pokojíku...


... ale kam by pak Rozárka uložila to svoje Lego městečko, že? :)


Lego milujeme, ale něco holt v nabídce nemají, takže háčkovaná pikniková deka a pěkně hluboké postýlky z balzy jsou domácí výroby :)


Tak, takhle bydlí naše slečna :)

Jdu si dát jahodovou buchtu, se kterou jsem kupodivu neuspěla u našich nejmenších. No co nadělám, zbyde víc na mne, že? :) Já to nějak ustojím :) A Vám přeji krásný a pohodový víkend!

Jola *



7 komentářů:

  1. Pěkný pokojík Joli, se Rozárka má:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko, naši kluci mají stejný nábytek, jen místo oranžové je světle zelený. Ale ty dlouhé plastové úchyty už jsou dávno pryč. Knihovnu ze stejné série určitě nekupujte, stačí pár knížet a police se prohne, raději tam máme výstavku letadel. Jinak obdivuju manžela, že ti navrtal tolik moždinek na poličky, u nás je to vždycky na dlouho a některé police nejsou doteď.:.)

    OdpovědětVymazat
  3. what a fun space for Rozarka!! I love the orange colored cabinets and cupboards and her desk organization. The lego girls sure have a pretty crocheted rug :) your wood floors are very pretty too!

    OdpovědětVymazat
  4. no aku krasnu izbicku ma Rozarka, super pre tvorive dievcatko.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak je možné, že v Jahodovce nechutnají jahodové buchty :o)
    Pokojíček má Rozárka parádní, hravý, barevný a vzorně uklizený :o)
    Přeji krásný večer Jolanko! Helena

    OdpovědětVymazat
  6. What a beautiful room. I love the orange furniture. And the pillows on the bed look very cozy. Perfect for a little girl.

    OdpovědětVymazat
  7. Jolanko,pokojíček Rozárky je moc krásný a plný krásných holčičích pokladů.
    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...