středa 2. dubna 2014

Resty...

Pod tíhou svědomí jsem se pustila do dodělávek...

Hotové prostírky a mám z nich opravdu radost. Jejich rozměr je 30x40 cm, takže žádná drobotina. Jsou na cestě do nového domova :)


... jak je to s Vaším zahradničením - překonali jste nějaký rekord? :)


Na přání kamarádky jsem se pustila do šití obalů na knížky... hlavně žádné kytkované látky... no, snažila jsem se, ale ne vždy se mi to podařilo :)




... a ještě jeden ...



... více fotek a více informací najdete v e-shopu. A budou další. Ráda bych opět vyrazila na nějaký ten jarmark, takže plány jsou převeliké :)

A háčkovaný polštářek... zatím jen pro Adámka. Nějak se mi nedařilo, třikrát jsem párala zip... ale Adámek je se svým novým sedákem spokojený :) A to je hlavní!


 

Ještě mě čeká polštářek pro Rozárku a zas se mi bude trošku lépe dýchat :)

Mějte nádherné dny plné sluníčka!

Jola *


11 komentářů:

  1. You have been busy with lots of fun projects! The chevrons make a fun binding on your placemats and your fabric backed crocheted cushion is so pretty!!!

    OdpovědětVymazat
  2. krasne sitie Joli. A tiez super vankus pre Adamka. Naozaj super !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko, chtěla bych být tak aktivní, jako Ty. Nějak furt nestíhám, do toho zahrada, sem tam někomu něco slíbím, což musím dodržet:) ... Nejvíc ze všeho mě teď deptá vstávání do práce..:)
    Máš to všechno moc krásné!pa, L.

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, ty máš nějak delší dny...krásné prostírky, obaly a ten polštář...nádhera!
    Žádné rekordy netrhám, naopak, manžel mě dnes přinutil sedět pod naší rozkvetlou višní déle, než jsem chtěla a kochali jsme se a povídali...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jolanko, zase vše krásné, barevné, čistě provedené, prostě perfektní. Zaujala mne kniha s popisem líbání:-)) Zajímavá četba.

    OdpovědětVymazat
  6. Piękne wszystko! Podusia - marzenie:) Bardzo dobrego weekendu Wam życzę!

    OdpovědětVymazat
  7. Helenko, naopak... mám pocit, že ty dny jsou kratší a kratší :) A tu rozkvetlou višeň ti náhodou závidím (v dobrém). Mít tak něco vzrostlého na zahrádce, také si tam ráda posedím :)

    Anex, dziekuje bardzo. Adas tez lubi podusie, wygodnie mu pod tylkiem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful projects as always. I really like your place mats and book covers. The fabrics and the quilting are fantastic!
    I lovet the colors of your crochet pillow. so lovely.

    OdpovědětVymazat
  9. To se to zas hemží krásnými barvičkami a vzory... krásná práce... o restech raději pomlčím, pod tíhou svědomí z nedodělávek bych musela lézt po kolenou :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný výtvor. Který mám chválit dřív. polštářky miluje celá naše rodina a já jsem milovník knih, takže za mě - parádní kousky.

    OdpovědětVymazat
  11. Joli, ten Adámkův polštářek je nádherný .... moc se ti povedl .... stejně jako tvé obaly na knížku .... vždycky žasnu nad tím, jak dokážeš zkombinovat vzájemně pro mě nekombinovatelné látky a jak to vždycky vypadá úžasně !!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...