úterý 15. dubna 2014

Pracovní koutek...

Dnes bych se Vám ráda pochlubila svým úlovkem v bazaru :) Původně jsem tam jela pro dětské židličky na zahrádku. Měla jsem jasnou představu - staré dřevěné židličky. Jednou jsem je tam viděla, krásné z masívu, ale zaváhala jsem... Židličky už tam nebyly. Byl tam ale stůl. Stůl, který mi připomíná starý nábytek mých prarodičů. 


Sice si pamatuji už jen ten "moderní", který zastoupil onen starý úžasný nábytek, ale můj táta jej zachoval. Přestěhoval jej do garáže, kde mu sloužil jako úschovna pro všechno možné nářadí. Je to suchá místnost, takže nábytek by mohl být v dobré kondici :) Budu muset hodit řeč s bratrem, třeba by mohly ony úžasné skříňky jednou změnit svou destinaci :)


Já vím, já vím - je to jen starý a navíc oprýskaný stůl. Ale je prostě krásný!!! :) šuplík je i na druhé straně, stejně tak ten volný prostor pod pracovní deskou. Kdybychom měli větší kuchyň, asi by mi stůl posloužil jako pracovní ostrůvek. Místo toho je mým pracovním šicím stolem!!! Hurrrááá :)


Toliko z mé "dílny" - v rohu obýváku :) A co že to mám na stole? Rozpárala jsem deku. Nějak jsem se nemohla smířit s chybami, které jsem tam nadělala při spojování čtverečků. Ale ono se chybami učí, že? Neva. Získaná klubíčka a nějaká ještě stále nasyslená mi poslouží na novou deku :)


Snad se mi podaří trošku na ní zapracovat během velikonočních svátků :) A že chybí barvičky? Nevadí, zatím je pilně nahradil Adámek - znovu objevené zažehlovací korálky!


Mějte krásný, již téměř velikonoční čas :)



Jola *

11 komentářů:

  1. Jolanko, hned jak jsem uviděla tu úchytku, vybavila se mi babiččina kredenc... stůl je nádherný! A ta deka, nedivím se, taky pářu, když si najdu chybu...
    Pochval Adámkovi auto!
    Posílám pozdravy, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Joli, parádní stoleček !!! Na něm se bude šít jedna radost !!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Jolu, cudny stół! Pięknie komponuje się z Twoimi pracami:) Te szydełkowe - niezmiennie podziwiam:) I jakie piękne pisanki! Bardzo oryginalne.. Samochód Adamka - The Best:) Pozdrowienia serdeczne!

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, máš moc pěkný pracovní koutek. Tvůj 'nový' stolek je na šití ideální. Už se taky moc těším, jak budeš pokračovat s háčkovanou dekou :) Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Jé Joli, moc krásné kraslice máš:-) A koutek jasně že je supr!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. I love your new sewing table, it is beautiful as is the pretty blanket you are working on!! The Easter eggs are gorgeous!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Helenko, děkuji moc!! Ano, řekla jsi to přesně: "kredenc" :) Nádherný, lehce oprýskaný... třeba se mi jej jednou povede stáhnout k nám do domečku :) Zatím se kochám stolem :)

    Marki, jakožto starý stůl, tak je tak nějak hlučnější to šití na něm :) Ale mě to nevadí :)

    Anex, bardzo dziekuje! Taka lekka melancholia, wspomnienia... jak dla mnie swietna zdobycz :) Dziekuje za mily komentarz!

    Jani, děkuji :) No, tak deka bude na dlouho, ale nevadí, nijak s ní nespěchám. Bude to taková nárazovka :)

    Ajko, děkuji :) Ty kraslice jsou opravdu nádherné. Jsou to úlovky z různých jarmarků, vždy po jednom či dvou kusech... časem se nám nasbírá pěkná sbírka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Joli, ten stolek je doopny!:)) Ty úchytky si taky pamatuju-teta snad ještě i má takový starý kredenc ve staré chalupě.. A mám úplně stejného mazlika-607:)

    OdpovědětVymazat
  9. Great find Jola and your sewing machine looks at home on your new table.
    Happy Easter!

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé tyto úchytky měla moje milá babička ♥ Martina

    OdpovědětVymazat
  11. Marzy mi się taki kącik. Pięknie, kolorowo u Was. I jaka piękna maszyna :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...