pondělí 31. března 2014

Weekending: Nejen zahrádka

Nestává se často, abychom během pár dnů získali hned dva nové členy do naší domácnosti. V minulém článku jsem Vám představila Ingmara. Dnes to bude... Mánička :) Zatím ji máme jen na návštěvě, ale jakmile Rozárka skončí kroužek v Divadle S+H, budeme mít Máničku doma na stálo...


Tu hlavní práci samozřejmě odvedli mistr řezbář a paní Rozárka Valenová, která kroužek vede. Ale barvení a konečné navazování loutky - to byla práce právě dětí :)


A zatímco se Máňa rozhlíží po svém novém domově, my maličko pracujeme na zahrádce...


... děti tvořily s plným nasazením. Počasí o víkendu opět přálo. PS: Adámek velmi těžce nesl, že podědil kšiltovku po Rozárce, tak mu, prosím, odpusťte tu růžovou - je to čistě jen a jen pracovní čepička :) ...


Sluníčka plně využívají i kytičky - stále nádherně kvetou cibuloviny a níže je hortenzie. Vykukuje vcelku nesměle, překvapily ji mrazy, ale snad už to zvládne :)


Jeden ze tří hyacintů, které mi letos vyrostly na záhonku. Ten je nějak směšně zakrslý, ale květy budou krásné ...


Fialová záplava čehosi... bohužel si názvy kytek nepamatuji, nemám na to hlavu. Důležité je, že nám všem dělají radost :)


A jaký byl ten Váš víkend?

Přeji Vám krásné dny, pohodové a plné jarních barev :)

Jola *

8 komentářů:

  1. No u vas uz je krasna jar Joli. My sa zatial len pomalicky rozbiehame. Ano, viem ake to je ked je na niecom trosku ruzovej, Ryan sa toho ani nedotkne :) Raz mal cervene chlapcenske tramky a jedno dievca v skole mu povedalo ze su ruzove, tak uz ich nikdy viac neobul.

    OdpovědětVymazat
  2. Joli,ta vaše rodinka se tedy ale parádně rozrůstá! Máňa je fakt super!
    Užívejte si jara, kvete ti to parádně, ten hyacint má nádhernou barvu.
    Moc zdravím,Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jolanko Mánička je prostě úžasná.. a krásně ti to kvete . Já o víkendu moc nevylejzala jen jsem dojela ráno a večer na veterinu s Diankou , v týdnu mě vzala záda a dodnes to není dobré.. funguju podle toho jak zabere prášek. a ten moc často nezabírá.. takže jsme se o víkendu moc nehýbala :-)) opatrujte se pa Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj do Jahůdek, my pořád choříme, takže náš víkend byl takový "výživný"... koukám ale, že u vás bylo opravdu nádherně, růžová kšiltovka nerůžová kšiltovka, aspoň že jí vzal na milost jako "pracovní" :o) Máňa je fakt úžasná, moc se dětem povedla!!! L.

    OdpovědětVymazat
  5. What a fun weekend and pretty pictures!! Looks like Rozarka is having puppet fun!!! The purple flowers kind of look like little violets, they are happy flowers!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Joli, kvete ti to nádherně !!!! My o víkendu poprvé vyrazili na kolech a nemělo to chybu .... hrozně nás překvapil náš malý Mareček, kterému jsme teprve před čtrnácti dny sundali z kola boční kolečka a hned v neděli ujel dvanáct kilometrů ..... mám pocit, že se zrodil nový "olympionik" :o):o):o) ..... Mánička je nádherná .....moc se všem povedla !!!! Pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  7. Wow Jola your garden is looking beautiful. I'm jealous about your hydrengia I have not been able to grow it in my garden.
    Youd kids look adorable busy painting.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné kytičky a krásná Mánička.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...