neděle 23. března 2014

Weekending: Jaro

Není to tak dávno, co jsem se rozplývala nad krásným jarním počasím. Sluníčko opravdu hřálo, vybízelo k procházkám, či k práci na zahrádce. Mě dokonce vyzvalo k umytí oken. Ano ano. Byla jsem na sebe fakt pyšná, celé přízemí hotové! Hned druhý den přišel neskutečný vichr, déšť a já měla rázem po radosti. Marné, i to patří k jaru :)

Ale jedna radost mi zůstala - šicí mašinka je opět v provozu :) Hned jsem se pustila do restů...



... podložka na přání. První z šesti - mám co dohánět :)


Ale už se pilně pracuje na další ...


V době, kdy mašinka nešila, jsem jsi hrála s háčkem a tady je druhý háčkovaný polotovar...


... v barvách na přání Rozárky ... dokonalá divočina, úžasné barevné kombinace :)


Už jen to dát celé dohromady. Ale i na to dojde :)


A na závěr Vám ukážu maličký dárek pro mou švagrovou k narozeninám. Moc se jí líbily mé nové chňapky a tak jsem jednu připravila i pro ní :)


Mějte krásnou neděli, krásné dny... mějte nádherné jaro! :)

Jola *


8 komentářů:

  1. Joli, ty vážně nezahálíš .... jsem moc ráda, že už je mašinka v pořádku, a my se už zase můžeme "kochat" vší tou nádherou !!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Proto já okna ještě nemyju:-D:-D
    Jsi pilná šikulka!

    OdpovědětVymazat
  3. Už by som sa mohla do jarného šitia pustiť aj ja... u teba to tak pekne vyzerá... a inak tie okná to si môžeme ruku podať, náš hospodársky deň zabral celú sobotu, a celú nedeľu nám potom na tie umyté okná pršalo...parááááda.....

    OdpovědětVymazat
  4. U nas wiosna bardzo kapryśna:( Ale okna umyte:) Piękne są te Twoje szydełkowe prace! Serdeczne pozdrowienia i bardzo dobrego tygodnia!

    OdpovědětVymazat
  5. Jaro u tebe Jolanko, to je prostě krása! Ty nezklameš! Samé krásné kousky! I já už mám ta okna až na dvě hotová a po dnešku můžeme začít znovu, že :o)
    Hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jolamko, už tě určitě musely svrbět prsty, když jsi nemohla chvíli šít. Ale zase jsi v mezičase vytvořila nádherné háčkované věci, právě se rozplývám nad tím oranžovými okrajem!!! A okna mi raději nepřipomínej, já je plánuji už dva týdny :)) hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jolanko,

    i já měla umytá okna, ale jenom v podkroví, kromě střešních. Jsem zvyklá, že ta západní myji na jaře a na podzim co dva týdny - ale jenom tak narychlo, mikrovláknovou utěrkou. Prostě s tím se nedá nic dělat - příroda stále vyhrává, a to je dobře.

    Šiješ nádherně, je vidět, že mašinka je připravená a seřízená dokonale. Také se mi po šití stýská, ale strojek zlobí, bude muset také k panu doktorovi. A pak o něj definitivně přijdu - chci ho věnovat Zuzince. Sama si nechám ten velký, elektronický. A stará pocitvá Veritaska dostane novou paní. Já jí dostala také v Zuzčině věku, tak to aspoň bude odpovídat.

    Krásné jaro, i to deštivé, i to slunečné, vám všem!

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful projects Jola!!! I love the colors of your crocheted squares!!!! Your hot pad holder is so cute too!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...