úterý 31. prosince 2013

Závěr roku

Po svátcích jsme vyrazili na výlet do Prahy. Letos poslední :) Našim hlavním cílem byla výstava obrázků Josefa Lady v muzeu na Kampě. Moc doporučuji. Možná není tak obšírná, ale určitě je krásná.

No, samozřejmě jsme nemohli vynechat naši oblíbenou restauraci Mlejnici. Rozárka si u nich zamilovala šišky s mákem. No, dooost dobré! :) Rozhodně žádná dietka :)

A pro milovníky a fanoušky gramofonových desek... tady jeden tip. Manžel se nám tam vždycky zapomene :)


Pár momentek z procházky.
Zámky se zamilovanými vzkazy u Karlova mostu...


 Adámek se fotit nechtěl. Ale Rozárku to bavilo :) Všimli jste si, co to drží v ruce? Na Havelské tržnici je stánek, kde si můžete za opravdu malý peníz (asi 50 Kč) pořídit mašinky, vagónky... krásnou výbavu na dřevěnou kolejnici. Rozárka si vybrala Lady (z pohádky Tomáš a jeho přátelé). Ano ano, Adámkův Ježíšek potěšil i Rozárku. Letos jsme kolejnice rozšířili a tak můžeme doplnit naše depo :)



Sochy na Kampě - Miminka. Tahle mimča jsou opravdu nepřehlédnutelná a oblíbená jak u velkých, tak u malých. I my jsme samozřejmě museli všechny pořádně zkontrolovat a prolézt :)


... a podrbat na patě :)


Adámka opravdu zaujaly :)


Zdá se Vám, že je na fotkách přítomná šeď? Ano ano, není to ta pravá zima, kterou můžete vidět třeba právě na obrázcích Josefa Lady :) Je to spíše takový nesmělý začátek jara. A tak jsem si pustila opět nějaké ty barvičky - tentokráte do šatníku. Obháčkované ramínko :)


... a konečně hotový šátek :)


A tímto hřejivým šátkem končím svůj poslední letošní článek :)

Protože je dnes Silvestr, poslední den v roce, přeji Vám, aby ten nový rok byl pro Vás takový, jaký si jej přejete mít :)

Mějte krásné dny! :)

Jola *



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/5291303/?claim=avfqaqdpxfz">Follow my blog with Bloglovin</a>

13 komentářů:

  1. super vylet, Joli a ta satka vyzera tak pekne makucka a teplucka. Krasny novy rok vam prajem.

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko přeji celé tvé rodině ať je krásný celý rok 2014,hodně zdraví a žádné strasti.. plno lásky štěstí a krásných dnů pa Dita ... krásný fotky děti strašně rostou nejen ty tvoje ale i moje ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Pretty pictures Jola, the architecture is so beautiful! The giant babies made me laugh. What a fun trip for your children!!! Happy New Year Friend!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, moc děkuji za typ. I já přidám jeden, v Týnské ulici je super antikvariát na gramo desky, tam chodíme zase my.
    Jolanko, celé rodině PF 2014!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jolanko ♥ nemám moc času procházet blogy ,ale čas od času se ráda kouknu co děláš ...jsi moc šikovná a vždycky u Tebe najdu krásné novinky, jako zrovna dnes mě zaujala nejen šála ,ale z výletu i ta miminka na Kampě v Praze už jsem nebyla od léta ,ale ,abych pravdu řekla tento nápad na výlet mě nadchl..určitě se tam při další návštěvě Prahy rádi zajdeme podívat ..
    moc Tě pozdravuji a přeji vše nejlepší do roku 2014celé vaší rodince... hlavně zdraví a štěstí ..děti máš moc pěkné a já nestačím koukat jak za ten čas co se známe vyrostli ..chjo letím nám to :-D
    pa pa měj se krásně Táńa

    OdpovědětVymazat
  6. Joli, krásný a hlavně veselý nový rok !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  7. Joli, krásný nový rok i Tobě a Tvé rodině!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful photos Jola it looks like Prague is a lovely place to visit. I love the color of your new scaf it looks very cozy. Happy new year XX

    OdpovědětVymazat
  9. Aż zatęskniłam za Pragą...
    Samych dobrych, radosnych i twórczych dni w Nowym Roku

    OdpovědětVymazat
  10. ale twój synuś już duży:))))))))pozdrawiam !!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc Vám všem děkuji za krásné a milé komentáře a za přáníčka do nového roku :) ***

    OdpovědětVymazat
  12. ten šátek je nádherný!! Kolem miminek jsem už dvakrát šla, mám to tam ráda.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...