úterý 8. října 2013

Barvy

Vyrazila jsem s Rozárkou na nákupy. Zase nám holka z hodně věcí vyrostla a protože šití oblečení je pro mne španělská vesnice, nezbývá nic jiného, než obejít obchody. Bylo to náročné, co Vám budu povídat. Dvě holky na nákupech :)

Trochu jsem kroutila hlavou nad výběrem barev: trička v šedé barvě, kalhoty výrazně žluté ... a přes to vlak prostě nejel. No, proč ne, že? :) Barev se holka opravdu nebojí :)


... výrazný "detail" na tričku (já jen doufám, že ta kočka přežije praní) ...


... dalším jejím úlovkem bylo tričko s roláčkem. Pětkrát jsem se ptala, jestli jej opravdu bude nosit. Že prý ano a určitě a rozhodně... má jej mít :)


... až doma jsem si všimla nápisu :)


Při skládání věcí jsem si uvědomila, že v detailech převažuje fialová (i podzimní i zimní bundu má fialovou). Přízi na čepici si nedávno Rozárka také poručila: růžovo-fialovou! No, tak tedy ano :)


Já si také udělala radost. Od manžela jsem dostala šek do obchodu Reserved. Vyhrál jej na premiéře filmu "Rivalové". No, tak mám dvě nová trička... v šedé barvě. Jak jinak :)


U McDonalda jsme si napráskly pupky a Adámkovi jsme dovezly z meníčka Super Maria. Sice nevím, co je to zač, z jaké pohádky je zase tato figurka... Adámek měl radost a to je hlavní :)


Ten nadšený výraz ale stojí za to, že? :) Mějte stejně nadšené a pohodové dny!!

Jola *


12 komentářů:

  1. Rozárka bude holka fešanda:-) a dnes je přenádherný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, i my byli v sobotu v Praze v Palladiu na nákupech:-) Tomášek potřeboval společenský oblek (budeme chodit do divadla), Zuzanka nutně teplou sukni (nevím, jak jí ten širší opasek těsně pod zadek, i když z manšestru zahřeje, ale z větších sukní vypadávala - koupila si velikost 122) a kozačky.

    Vy jste děvčata vybrala perfektně, tak ať je vaše zima milá, mírná a fialová:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Budete holky kočky.. Jinak Supermario je původně postavička z jedné hoodně staré počítačové hry, dnes bychom řekli, že je to "ikona".

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, když holky shopujou... Rozárka je talent, vyladila se těžce in! Krásný večer, L.

    OdpovědětVymazat
  5. No ale mně se to líbí moc holky! Fakt jo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jolanko, u tvého příspěvku jsem si uvědomila,jak mi dcera chybí. Sice ji vidím přes Skype kdy chci,ale na nákupy s ní si musím počkat...Tu a tam jsem za ní přijela do Prahy, obešly jsme obchody,daly si oběd nebo alespoň kafíčko...Jinak Rozárka si vybrala parádně, děti barvy milují a myslím, že ty taky!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. I love the outfit Rozarka chose!! She is lucky to have a talented mom to make her the perfect hat accessory!

    OdpovědětVymazat
  8. Joli, moc krásně jste nakoupily .... určitě vám to bude oběma slušet .... Super Mario je postavička z dnes už retro počítačové hry a taky hrdina jedné úžasné pohádky Raubíř Ralf .... moji kluci jí milují !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  9. Joly Rozárka si vybrala perfektně moc krásné kousky... bude parádní modelka jak by řekla naše Tery.. a trička s Reserved mám moc ráda nakupovala jsem si je hodně ráda než u nás v Č. B. obchod zrušili k mé velké nelibosti , nakupovala jsem tam často i pro Máru.. jo a Mária tedy toho jsme se něco nahráli na počítači jako skákačku , je to oblíbená postavička z plošinovky a i v dnešní době je hodně oblíbená a pořád dělají nové a nové díly na všechny možný konzole...pa mějtek krásný páteka ještě hezčí víkend papa Dita

    OdpovědětVymazat
  10. A nielen ty si ľavá na šitie šatičiek, ja som v tom klube ľavých tiež :) Rozárka si vybrala super, mať tak o pár kilo a rokov menej s kľudom beriem horčicové nohavice tiež :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dani... děkuji! No, ona fakt vybírala, já jen platila :) Ale marné, je to už velká holka, nemůžu jí moc radit :)

    Ajko... děkuji :) Ona barvy miluje!

    Leni... jo jo, vyladila se dokonale. Aspoň jí ty barvy budou v zimě dodávat energii :)

    Helenko... Rozárka opravdu barvy miluje. Mívala jsem snahu ladit jí pokojíček do nějakého tónu. Ale jakmile začaly vznikat kombinace: žlutá a fialová... pochopila jsem, že tady opravdu hlavní slovo nemám :)

    Markétko... děkuji! :) No vidíš, postavičku Maria opravdu vůbec neznám. Nehrajeme žádné PC hry, tak to je možná ten důvod :)

    Reni... tedy vítej v klubu :) Mám stejný názor. Co se týče oblečení, moc odvahy nemám, ale ty kalhoty - tak ty bych brala také :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...