úterý 3. září 2013

Září

Mám ráda podzim, jeho barvy, kaštany, vítr, babí léto, i ten déšť k tomu patří...  prostě mám ráda září. Třeba i proto, že jsem se v září narodila :) Navíc každý z naší malé čtyřčlenné rodinky v září něco slaví. Začíná Rozárka svátkem, pak pokračuji já svátkem a narozkama, za mnou je hned Adámek s narozeninkama a vše uzavírá manžel svátkem. Takže v září je u nás jeden veliký mejdan! To bude čokošek a dortů :) Aaaaa!

Poslední prázdninový den jsme udělali malý mejdan místním kachnám a labuťákovi :) Není nad to kvalitně zužitkovat staré pečivo :)


S blížícími se chladnými večery mi také tak nějak došlo, že by bylo vcelku fér dodělat háčkovanou deku. Září barvama, taková malá divočina, proto jsem pro lem zvolila velmi jednoduché obháčkování. Obloučky, byť je mám ráda, už by na mne byly opravdu moc. A tak nám doma vznikl další multibarevný koutek. Nějaká má snaha o umírnění barevnosti v našem obývacím prostoru se stále nekoná :) Neva. Barvy hřejí :)




A má oblíbená dopingová záležitost :)


Přeji Vám sladké a hřejivé (nejenom) září :)

Jola *


13 komentářů:

  1. Pěkně barevná deka Joli, a s Milkou mi děláš chutě, zrovna moje oblíbená:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. krasna deka, Joli. Vybrala si super farby, su perfektne na jesen. Dufam, ze vam bude pocasie priat a uzijete si vela nadhernych jesennych dni. Vela stastia Rozarke v skole :)

    OdpovědětVymazat
  3. Your blanket is beautiful Jola!! Fall is my favorite too for many of the same reasons. It didn't translate very well...is feast birthday? Does everyone in your family have a September birthday? It will be a fun busy month!! I love your pictures and they remind me I should take the girls to feed the ducks and geese down by the river :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, deka vypadá úžasně barevně, barev je potřeba (to to říká ta pravá...), a Milka, ještě dvojbarevná, je také můj oblíbený dopink. Jenom jaksi na mne obvykle zbyde jenom jeden čtvereček. Budu muset lépe schovávat, pak třeba také budu tak pracovitá jako ty.

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud se září povede a je to opravdu babí léto, mám ho taky moc ráda. Na Tvojí deku už se moc těším, barvy jsou opravdu bezva a veselé a tak to má být. Hezký den, L.

    OdpovědětVymazat
  6. Jolanko, můžu prosím slavit s vámi! Já jsem taky zářijová :o) I když v mém případě už není moc co slavit :o)
    Deka se ti moc povedla, Adámek je na fotce k sežrání :o)
    Pohodový večer i dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Happy Fall~ It is best time of the year~ Light is warmer from the sky and people are slowing down a little. I can to spend a little time along at home with Lucky and waiting S to come home and sew a little. Your blanket looks so pretty that my weakness of knit and crochet. They never were easy for me~ xc

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, všetko najlepšie. A ďakujem za návštevu! Z misky mám veru veľkú radosť. Deka je pekne veselá, tak to má byť.
    S tým bloglovin je možno problém u mňa, lebo ja som sa nikde neregistrovala. Pa

    OdpovědětVymazat
  9. Všem moc děkuji za krásná přání!!! :) Já si o ně tak trochu nešikovně řekla, že? Ale to opravdu nebyl záměr :) Září opravdu mám moc ráda a Vám všem velmi děkuji za milé nahlédnutí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, Joli, to v září z oslav nevyjdeš .... dečka je parádní, moc se ti povedla, a ta barevnost je super, moc se mi to líbí ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, Joli, to v září z oslav nevyjdeš .... dečka je parádní, moc se ti povedla, a ta barevnost je super, moc se mi to líbí ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, Joli, to v září z oslav nevyjdeš .... dečka je parádní, moc se ti povedla, a ta barevnost je super, moc se mi to líbí ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...