pátek 28. prosince 2012

Povánočně... / Poświątecznie...

Ne, není u nás jaro. Ale skoro to tak vypadá, že? Sluníčko za oknem, rozkvetlá "barborka", hyacint už už ukáže svou plnou krásu... už se těším. Jen kdyby ještě trošku nasněžilo... Necháme se překvapit :-)

Nie, u nas nie jest wiosna. Ale te zdjęcia... prawda? Słoneczko za oknem, w domu zakwitła gałązka czereśni, hiacynt prawie tuż przed rozwinięciem... Gdyby tylko jeszcze trochę śniegu spadło. Zobaczymy :-)


Rozárka dostala krásnou pozvánku na narozeniny své kamarádky Emičky. Znají se už od školky a teď jsou spolu v první třídě. Tak jsem zasedla k povánočnímu tvoření a něco malého ušila... Stužku s Karkulkou mám od Veselé Jehličky. Brož s krásnou holčičkou jsem koupila zde.

Rozarka otrzymała piękne urodzinowe zaproszenie od koleżanki Emy. Znają się już z przedszkola, teraz razem chodzą do pierwszej klasy. Więc wyciągnęłam maszynę do szycia i postanowiłam coś malutkiego uszyć. Piękną wstążkę z Czerwonym Kapturkiem mam ze sklepiku Veselé Jehličky. Tą piękną broszkę kupiłam tutaj.


Ema miluje kočky. No a kočky milují ptáčky, že? Tak to tak nějak jde ruku v ruce :-)

Ema lubi koty. Koty lubią ptaszki, prawda? No i tak jakoś wszystko do siebie pięknie pasuje :-)
  

Do taštičky se vejdou pastelky, fixy, ale určitě poslouží i jako schovka na sponky či jiné drobnosti.

Do torebki wejdą się mazaki, kredki, ale na pewno może służyć i do przechowywania spinek do włosów, czy innych drobiazgów.


Rozárka své prázdniny tráví většinou u stolu s pastelkama... a v pyžamu nehledě na denní dobu :-)

Rozarka swe wakacje spędza przy stoliku z kredkami... i w piżamie o którejkolwiek porze dnia! :-)


Všem Vám přeji krásné a pohodové dny! Také moc děkuji za Vaše milé návštěvy během celého letošního roku a moc se na Vás všechny budu těšit i v tom příštím roce, do kterého Vám přeji hodně zdraví a štěstí a moře tvůrčí nálady! :-)

Wam wszystkim życzę pięknych i pogodnych dni! Również bardzo dziękuję za wszystkie Wasze miłe odwiedziny w tym roku i bardzo się cieszę "do zobaczenia" w roku następnym i z tej okazji życzę wszystkim dużo zdrowia i szczęścia i wiele twórczej inspiracji! :-)

Jola *

8 komentářů:

  1. Krásný pastelkovník jsi ušila... a okno krásně kvete:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, moc děkuji :) Rozárka má dvě takové kapsičky a nevěřila bych, že je tak maximálně využije (což mě samozřejmě moooc hřeje!) :)

      Vymazat
  2. U vás už to hned po Vánocích vypadá jako na jaře....:-D Taštička je kouzelná, vymazlená a určitě se bude strašně líbit. Mně by se tedy rozhodně líbila....:-D Rozárka je prostě pohodář.....závidím.....:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt! Jak na jaře. Dnes je u nás od rána nádherně čisté nebe, ale od včerejška docela fouká. To ovšem pantátu neodradí a za chvíli vyráží na Ostrý. Já jdu zítra v poledne s kamarádkami na Javorový - budeme slavit Silvestra v poledne :o))) Neboj, můj nápad to není :o)))
    Tvé šití, Joli, je pokaždé moc krásné a to, že i děti umí takovou práci ocenit, hřeje dvojnásob.
    Tak do nového roku Ti přeji hodně takových krásných počinů a hlavně zdraví pro všechny Tvé blízké!

    OdpovědětVymazat
  4. Joli,
    i já jsem šťastnou majitelkou pár magnetků a přáníček od Renule, jsou nádherné ............... přeju ti "krásný a veselý nový rok" ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Moni, přesně tak, Rozárka prostě umí vegetit :)

    Leni, pozdravuj na horách a moc si užij oslavu (je přeci jedno, ve kterou denní dobu je, že?) :)

    Marki, děkuji za návštěvu :)

    Krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  6. such a fun pouch and pretty pictures!! Happy New Year Jolana!!

    OdpovědětVymazat
  7. torebeczka jest cudna:)))))))a Razalka to prawdziwa artystka:))...ja w jwj wieku ginęłam dla swiata w kredkach i farbach:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...