neděle 2. září 2012

Zítra do školy... / Jutro do szkoły...

... a jsem tak nervózní, jako kdybych to já šla zasednout do školní lavice :-) Místo, abych se věnovala nějaké užitečné domácí práci (okna už mne opravdu hodně hodně volají), tak raději posledních pár dní sedím u šicího stroje a předstírám, že prázdniny vůbec neskončily. A teď mohu ukázat nové látkové boxíky. U nás je kvanta pidi věcí, takže se nebojím, že by zůstaly nevyužité :-)

... a jestem taka nerwowa, jak gdybym to ja miała wrócić do ławy szkolnej :-) I zamiast robić jakieś tam porządki, przede wszystkim okna mnie już wzywają... to ostatnich kilka dni raczej siedzę nad maszyną do szycia i udaję, że wakacje wogóle się nie skończyły. I teraz mogę pokazać kolejne pojemniki z tkaniny. U nas w domu jest mnóstwo drobiazgów, więc wogóle się nie boję, że nie znajdą wykorzystanie :-)




Adámkovy pastelky
Kredki Adaśka



No a když už byla řeč o škole... abych zítra řádně reprezentovala naší Rozárku, koupila jsem si nové boty :-) Dospěla jsem totiž k závěru, že jako matka na mateřské vlastním pouze pohodlnou sportovní obuv. Nic elegantního. Tak teď už mám... Vybrala jsem si i černé, trošku jiné samozřejmě. A malá oprava... kupoval je manžel :-)

No i kiedy już była mowa o szkole... bym jutro godnie reprezentowała Rozarkę, kupiłam sobie nowe buty :-) Sprawdziłam, iż jako mama na urlopie macierzyńskim, posiadam tylko buty przede wszystkim wygodne i sportowe, nic eleganckiego. Więc już mam... Wybrałam sobie i czarne. I mała poprawka... kupił mąż :-)


A jeden střípeček ze zahrádky
I jeszcze jeden fragmencik z ogródku



Všem prvňáčkům, a nejenom těm, přeji hodně úspěchů! :-)

Wszystkim pierwszoklasistom, i nie tylko, życzę mnóstwo powodzenia! :-)

Jola *


10 komentářů:

  1. Joli, ty boxíky jsou super!!!!! Moc se mi líbí :-)
    Téééda, tak to já asi budu svému dítěti dělat ostudu - jdu v džínách... ;-) Ale myslím, že to přežije :-)) Asi by spíš byl rozhozenej, kdybych si vzala sukni :-DDD
    Zítra budeme mít blogy plný prvňáčků, co? :-)) Přeji Rozárce, ať se jí ve škole líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Joli♥ přišla jsem vám taky popřát krásný první den ve škole ..ať se Rozárce ve škole líbí a má bezva spolužáky ,aby neměla ,ze školy depku ...
    tak vykročit pravou a hurá do života !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňo, moc děkuji! Depku mám zatím já. Nějak nedokážu rozchodit, že to tak uteklo...

      Vymazat
  3. Wszystkiego dobrego.
    Śliczne butki, pięknie się komponują z torebką. Ja rozglądam się za jesiennymi, ale na razie nie znalazłam.
    Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  4. Jolanko, boxíky jsou super, jeden hezčí než druhý. A botky máš také super, závidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc! No, botky byly i za dobrou cenu. Ale byly tam jedny... a ta sleva!!! Kč 199!!! Jo jo. Také tam zbyly jen 36 číslo :-) No, ale s těma mýma jsem také spokojená, manžel mi udělal radost :-)

      Vymazat
  5. Życzę Rozarce powodzenia w szkole i samych dobrych stopni :) a te materiałowe pudełka są rewelacyjne :) no i buty również :)
    Pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  6. I love the little square boxes that you sew. I need to make a few so maybe I could become organized. What grade is your daughter in? We always got new shoes for school....I loved it.

    OdpovědětVymazat
  7. Jolanko...boxíky jsou moc krásné.Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...