sobota 2. června 2012

Pro Rozinku / Dla Rozarki

Včera byl den dětí a já došla k závěru, že bych konečně měla ušít Rozárce tolik slibovanou sukýnku. Ani to nedalo tolik práce, jak jsem se bála. No, pravda... švadlenky by jistě našly hned několik chyb. Na druhou stranu - Rozárka je ze sukýnky nadšená a to je mi největší pochvalou :-)

Wczoraj był Dzień Dziecka a ja wreszcie doszłam do wniosku, że powinnam uszyć Rozarce tyle obiecaną sukienkę. Nawet nie było tak ciężko, jak się bałam. Prawda, krawcowa na pewno znalazła by błędy, ale Rozarce sukienka się podoba a to jest dla mnie największą pochwałą.






Adámek také dostal dáreček. Autobus. Normální dětskou hračku. Ale taaak strašně se ho bál, že jsme jej museli zatím schovat. Třeba zítra se na něj už bude chtít aspoň podívat :-)

Adaś też otrzymał podarunek. Autobus. Normalną dziecięcą zabawkę. Niestety tak bardzo się go bał, że narazie schowaliśmy zabawkę do szafki. Może jutro będzie chętny do zabawy z autobuskiem :-)



Mějte krásný a pohodový víkend *

Życzę miłego i pogodnego weekendu *


Jola


6 komentářů:

  1. Jak vidím Rozinku v té kanafasce, tak se mi chce zpívat: "až já budu velká, bude ze mě selka... lalalala.. :))))
    Až jednou budete Adámkovi vyprávět, jak se bál hračky, tak vám nebude věřit! :o))
    Ale já bych tomu věřila.. Sice, co může být strašidelného na autobusu, ale jak kolikrát vidím některé hračky, tak se až otřepu a jsem ráda, že děcka jsou už velké! :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Spódniczka przepiękna i ten motyw naszyty cudo! Tak to bywa , kupujemy dzieciom prezenty a one czasami się ich boją.... znam to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aguś, już jest dobrze. Autobus jest już najlepszą zabawką :-) Dziękuję za miły komentarz!

      Vymazat
  3. Sukýnka Rozárce neskutečně sluší, barevný lem a obrázek jí úžasně zvedly. Jsi nesmírně šikovná, ale to píši skoro pokaždé.... Jestli ona to nebude pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ty mne uvádíš do rozpadků! Děkuji moc za pochvalu :-)

      Vymazat
  4. Jolano, povedená sukýnka, sleduji tvé krásné výtovory, pravda v komentářích pokulhávám, tak snad to trochu vynahradí ocenění u mě na blogu...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...