sobota 19. května 2012

Víkend / Weekend

Dnes jsme byli s Adámkem sami. V neděli kolem poledního dorazí manžel s Rozárkou. Je to zvláštní pocit. Na jednu stranu klid, děti nekřičí, neběhají, nedohadují se, neprovokují... prostě klid. Na druhou stranu, když večer Adámka uložím, rozhostí se takové podivné ticho. Těším se, až budeme zase všichni spolu :-)

Dzisiaj byliśmy z Adasiem sami w domu. Mąż z Rozarką wrócą w niedzielę około południa. Jest to takie dziwne. W ciągu dnia był spokój, nikt się nie sprzeczał, nie biegał, nie dogadywał się... poprostu spokój. Jednak wieczorem, kiedy Adaś już był w łóżeczku, zrobiło się takie dziwne cicho. Cieszę się, kiedy znowu będziemy wszyscy razem :-)

Minulý víkend jsme byli na kratičké dovolené v Janských Lázních a tak níže pár foteček...

A oto kilka zdjęć z naszego króciutkiego urlopu w Karkonoszach w miasteczku Janské Lázně...


V pěkné kavárně přímo na kolonádě. Jediné místo, kde jsme si v klidu vychutnali pivko a kávičku a něco sladkého k tomu. Dětský koutek byl opravdu velmi dobře vybavený :-)

W bardzo pięknej kawiarni. Jedyne miejsce, gdzie mogliśmy w spokoju wypić sobie piwko czy kawę i zjeść coś słodkiego. Kątek dla dzieci był bardzo dobrze wyposażony :-)




Lehce unavení, těžce hladoví...

Lekko zmęczeni, bardzo głodni...


Adámek bez slunečních brýlí nedal ani ránu!

Adamek tylko i wyłącznie w okularach :-)


Také jsem trochu tvořila. Opět pytlíčky na drobnosti. Těch nikdy není dost: jak drobností, tak pytlíčků :-)

Też trochę szyłam. Ponownie woreczki, gdyż doszłam do wniosku, że zawsze są potrzebne :-)






Mějte hezký víkend!

Miłego weekendu życzę!

Jola*

10 komentářů:

  1. Jolu szyciaki jak zwykle piękne...Adaś w tych okularkach wygląda niesamowicie;))) miłego dnia, pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  2. Jolanko krásné fotky jsi vložila, pytlíčky jsou úžasné a obdivuji tvůj krásný entlovací steh.. moc pěkně ti šije stroj a ty krásně obšíváš !!! Dětem to na fotkách moc sluší a tobě také.. pa krásný nový týden celé tvé rodině.. a nědky je ten večerní klid k nezaplacení i když je člověku smutno když na to není zvyklý.. Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Ja również lubię rodzinne wycieczki... to najpiękniejsze chwile , jak jesteśmy wszyscy razem !!!Adamkowi do twarzy w okularkach ...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Dziewczyny, dziękuję, że wpadłyście! :-) Tak tak, Adaś jest taki nasz laluś. Najpierw nie chciał okularków, jednak słoneczko samo zmusiło go do ich noszenia a wkońcu albo zabierał Rozarce, albo korzystał ze swoich :-)

    Dituško, moc Ti děkuji za pochvalu!!! Od Tebe mě to opravdu moc těší, páč Tvé nejenom aplikace, ale vůbec celé šití je krásné!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotky, pytlíčky jsou prima.

    OdpovědětVymazat
  6. Vašík má úplne tú samú čapicu čo Adámek :), ale brýle si nie a nie nasadiť. Ale pokrok bol tento víkend, keď si ho muž vzal na kolo a konečne neprotestoval proti helme!
    Tie lázne vám závidím, aj my by sme nejaký oddych mimo domov potrebovali ako soľ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barborko, u nás byly brýle dříve na hraní. Ale co ho překvapilo venku sluníčko, tak vzal na milost i moje. Možná byly pro něj ještě lepší, protože jsou velké a opravdu dobře chrání před sluncem, tak byl v pohodě. Na dovolené už přímo vyžadoval brýle. A opravdu všude :-)
      A co se týče přilby, tak my máme zrovna dneska premiéru :-) Do teď jezdil ve vozíku za kolem a tam mu přilbu nedávám. Ale dneska jsme vyluftovali cyklosedačku, tak jsem mu půl hodinky před odjezdem donesla přilbičku, aby si ji otestoval. Ale víš, on je takový model: stačí nadšeně pochválit a už ze sebe nic nesundá :-)
      Držím palce, ať se vám brzo podaří někam za oddychem vyrazit :-) J.

      Vymazat
  7. Máš úžasnou rodinku, dětičky jsou vážně roztomilé, jako ty pytlíčky:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jolanko, je vidět, že jste si výlet perfektně užili. Přidávám se k nadšeným obdivovatelkám tvého aplikování - někdy mi budeš muset ukázat, jak to děláš - já se tomu strojovému aplikování pořád vyhýbám. Mám takové dva kostlivce ve skříni - strojní aplikace a všívání zipu. Jinak bych si snad troufla snad na všechno:-)) Tedy co se šití týká:-)

    Krásné skoro letní dny celé rodině!

    OdpovědětVymazat
  9. No jo...Výlety s prckama..To bylo vždycky príma..
    A šití máš moc krásné...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši milou návštěvu a krásné komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...